reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Jak przeczytałam co się stało Tyciu, to od razu pomyślałam czy to dobry pomysł, żebyśmy my kupowali plazmę na wiosnę:confused: O ile Victor już będzie spory to drugie jeszcze małe, ale z drugiej strony jak będzie się tak myślało to nigdy się niczego nie kupi, bo są dzieci:sorry2: Szkoda, że tak się stało, ale nic się już na to nie poradzi:sorry2: Pocieszające jest to, że będziecie mogli wymienić na full HD - zawsze to jakiś plus:sorry2:;-) Bo tak to pewnie nie byłoby okazji:-p Swoją drogą mój mąż by mi nagadał, że nie uważam, nie wystarczająco pilnuje Syna itd...:dry: A Twój mąż jak zareagował:confused:

Aga nawet bym się nie spodziewała, że Sarka może wejść tak wysoko:sorry2: To tylko daje do myślenia, że nie da się wszystkiego przewidzieć, co wymyślą nasze Maluchy:sorry2::-p:rofl2:

reklama
:-DJak to zobaczył,to powiedział "O,ku***" i usiadł:-p.Naprawde nie zdarza mu sie przy nas przeklinac,ale nie wytrzymał;-).
Nie miał do mnie zadnych pretensji,bo on wiedział,ze KOnrad uwielbia walic czym popadnie w telewizor:baffled:(zobaczył zapewne,ze sie tym irytujemy).Mogło to sie stac również przy nim:confused:.
Musze poszukac jakiegos serwisu Sony:confused:

moje dziecko właśnie odkryło, że można rysować po ścianach :baffled::baffled::baffled:
twierdzi, że narysował Peppe................ :rolleyes2::dry:

No sciany to Julka zaliczyla jakis czas temu:-D
Ale u mojej mamy jak byla:zawstydzona/y::-p popisala dwie sciany w moim dawnym pokoju i przyszla powiedziec o tym babci i mowila'' nunu juka nunu'':-D:szok:

Oli też sama się gani jak odrywa tapetę w przedpokoju :tak::-D
Mówi: Oli bebe, nie nono" :-D:-D:-D

Jeśli chodzi o rysowanie po ścianach, na razie nam tego oszczędziła, może dlatego, że Tomek ją strasznie pilnuje jak ma kredki w ręku.

Oli chciała dziś nam uszkodzić telewizor :crazy: Klapka była uchylona, bo małżonek miał podłączone słuchawki i Oliwce zachciało się nalać do środka herbaty ze swojego kubka. Na szczęście nie trafiła i wszystko się wylało po szafce na podłogę :rofl2:

reklama
Do góry