reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
Gabrycha też nieżle daje na dwór chętnie ale bez kurtki czapki także jak przychodzi do ubierania to ja jestem cala mokra ,kurki przy kuchence mamy z zabezpieczeniem ale najgorsze to jest to że caly dzień chodze za nią i wszystko zbieram podnoszę odnosze wycieram i tak w kólko czasmi to nic nie sprzątam dopiero wieczorem njgorsze że wywala wszystko z szafek moje swetry ubrania swoje Zuzi i bardzo lubi rysowac sale najlepiej na ścianie :wściekła/y:a i bardzo lubi parapety wspinanie po krzesłach włązenie na stól ale mam na nią sposób włąćzam muzykę i wtedy tańczy szaleje a ja moge chwilę odsapnąć :tak:

Milena tez daje ostro popalic. Najchetniej ciagle piszczy i wrzeszczy i wszystko jest ''nieeee''. Z byle powodu dostaje histerii. Jak idziemy na spacer nie chce ubrac czapki. Jak jestesmy w domu drze sie,ze chce na spacer - jak tylko wyjdziemy z domu wrzeszczy ''domuuuu''. Ja dostaje szalu i coraz wiekszego dola. W domu nie chce jesc (chociaz wczesniej wola ''mniam mniam'' i pokazuje co chce zjesc), nie chce ubierac kapci, nie chce sie przewinac itp. Po prostu wszystko jest ''nieeee'':crazy::crazy::crazy:

Ojoj niewesoło macie, mój Milutek (odpukać) grzeczniutki, rzadko bardzo rzadko buntuje się przeciwko czemuś, czasem tylko udaje że nie słyszy jak coś od niej chcę ;-)

Oj, Stach dziś dał mi popalić... Chyba tak niegrzeczny jeszcze nie był... Już rano powędrował do łazienki i nagle chciał mój tusz do rzęs, nie pomogło tłumaczenie, zabawianie, pokazywanie czegoś innego... Histeria na maxa.... Potem chciał wlać płyn do płukania do pralki i histeryzował, że nie potrafi butelki odkręcić i że mu nie chcę pomóc!!! Nic nie działało, wrzeszczał wniebogłosy... Potem zasnął. Jak się obudził, to histeryzował, bo nagle chciał, żebym go nosiła!!! Nie wiem czemu- zazwyczaj woli chodzić na włąsnych nogach- po 10 minutach bolały mni9e ręce i urz adził taki cyrk, że myślałam że z siebie wyjdę!!!! Chciał czekoladę, jak ją dostał, to nią rzucił!!!! No masakra!! Teraz śpi... Mam nadzieję, że to tylko jednodniowy bunt..... Nigdy taki nie był..... Jestem zmęczona....

Patch, dzieci jak i dorośli miewają gorsze dni :tak:Ale faktycznie Staś dał Ci popalić :baffled:
Ciesz się, że nie umie odkręcić płynu, bo Oli wszystkie nakrętki odkręca i wkłada sobie do buzi :dry:, ponadto nauczyła się otwierać drzwi pralki i dziś mi wsypała pojemniczek proszku do pralki, ustawiła program, ale na szczęście nie potrafi uruchomić pralki, bo ten przycisk ciężko się wciska. No, ale najwyżej wyprałaby pustą pralkę, to lepiej niż kiedyś mi wepchnęła chusteczki do nosa :crazy:

A moja Oli dziś przy kolacji postanowiła naśladować mamę i postanowiła sobie nałożyć maseczkę na twarz :tak: Tylko chwalić dziecko, które tak dba o cerę ;-)

1. Będę miała piękną cerę po tej maseczce :-)
2. Może by tak więcej nałożyć :confused: Będę piękniejsza :sorry2:
3. O! Oko też będę miała piękniejsze :cool2:

Załączniki

• Będę miała piękną cerę po tej maseczce.JPG
    Będę miała piękną cerę po tej maseczce.JPG
    629,6 KB · Wyświetleń: 44
  • Może by tak więcej nałożyć.JPG
    Może by tak więcej nałożyć.JPG
    638,4 KB · Wyświetleń: 32
  • O! Oko też będę miała piękne!.JPG
    O! Oko też będę miała piękne!.JPG
    630,2 KB · Wyświetleń: 36
o matko co za kosmetyczka :-D
Szymek by popatrzyl na swoje rece i by zamarl w miejscu.- pod tym wzgledem jest dziki maja byc czyste i koniec.
ale jak dotyka pisaku oj to moga byc czarne byle suche.

reklama
Ojoj, świetnie Oliwka dba o cerę... a może podpatrzyła Sarcię i też chciała się wypaprać??

Kasiad, ponieważ Staś też ładnie potrafi wszystko odkręcić, wyrobiliśmy sobie z Grześkiem nawyk mocnego zakręcania.... Dlatego płynu nie dał rady odkręcić....

Do góry