My dziś znów byliśmy w markecie budowlanym (Tomek kupował dechy na półki) i zapomniałam wziąć drobnej gotówki na wózek z samochodem. I Oli znów urządziła jazdę, bo chciała tym wózkiem jechać. Chyba w miarę możliwości będziemy ją zostawiać w domu pod opieką rodzeństwa jak będziemy jeździć na takie zakupy
reklama
madzix
Fanka BB :)
Dzis rano troszke sie poplakalam (Milenka znow ma cos z oczami, a ostatnio jak tak bylo to wyladowalysmy w szpitalu.) A Milenka jak to zobaczyla, to przyszla do mnie, powiedziala ''mama'' i dala mi buzi i slicznie sie usmiechnela. Od razu zrobilo mi sie lepiej. Kochana jest.
:-) Urocze . Milenka dobra na na wszystko. W takich chwilach serce mamy peka z dumy, szczescia i miłości-wiem bo nam tez sie zdarzaja takie sytuacje.Uwielbiam je.:-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
mala ogrodniczki dobry nawozzabrała się za podlewanie kwiatów herbatą dziadka
Jak Oli coś zmajstrowała to często mówiłam do niej: "oj czekaj i co teraz??", a ona odpowiadała "bebe Oli, ała pupa", No i na tym się kończyło, bo oczywiście dziecka nie bijemy, tylko się tak słownie wygłupiliśmy zawsze.
A wczoraj była taka sytuacja, że się wygłupiałam z Tomkiem przy Oliwce i popukałam go po pupie mówiąc: tatuś bebe, ała pupa".
No i dziś Oli wylała swoje picie specjalnie na podłogę, żeby sobie ręką porozmazywać, więc mówię do niej z niezadowoleniem: "oj czekaj! i co teraz zrobimy??" a ona na to swoje "ała pupa", patrzę a ona leci do Tomka, pokazuje mu, że wylała, mówi: "ała pupa" i Tomkowi daje na pupę klapsy Ale sobie wykombinowała
A wczoraj była taka sytuacja, że się wygłupiałam z Tomkiem przy Oliwce i popukałam go po pupie mówiąc: tatuś bebe, ała pupa".
No i dziś Oli wylała swoje picie specjalnie na podłogę, żeby sobie ręką porozmazywać, więc mówię do niej z niezadowoleniem: "oj czekaj! i co teraz zrobimy??" a ona na to swoje "ała pupa", patrzę a ona leci do Tomka, pokazuje mu, że wylała, mówi: "ała pupa" i Tomkowi daje na pupę klapsy Ale sobie wykombinowała
reklama
Podziel się: