reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
A bo mi sie czasami juz ne chce opisywac jakie to pomysły ma Zosia...rece mi czasem opadaja a czasem naprawde mnie zaskakuje ze 16 msc dziecko tak potrafi sobie radzic z roznymi rzeczami.
Np. odnosi po sobie talerzyk do zlewu...po drodze cos zawsze wyleje

Teraz jest na etapie spiewanai do kabla od odkurzacza i czasami musze jej wyciagać odkurzac (4 razy dziennie) bo ona chce śpiewać.

I sprzata na okragło, bierze miotłe i łopatke albo sciere do podłogi i dywan wyciera:szok:

A teraz coraz czesciej jak ja nie widze chowa swojego misia-usypiacza w rozne miejsca i przychodzi do mnie i placze ze chce misia ja juz oblana potem (bo wiem ze bez misia Zosia nie zasnie) szukam go... a pozniej Zosia sama idzie po niego i szczerzy zeby do mnie:sorry:

Milena takze uwielbia sprzatac miotla i szufelka. :-D:-D:-D:-D To jej jedno z ulubionych zajec. No i oczywiscie moczenie rak - czy to mycie rak, czy chlapanie woda w wiadrze na dworze, czy w misce dla psa (u Dziadkow).

reklama
Milena takze uwielbia sprzatac miotla i szufelka. :-D:-D:-D:-D To jej jedno z ulubionych zajec. No i oczywiscie moczenie rak - czy to mycie rak, czy chlapanie woda w wiadrze na dworze, czy w misce dla psa (u Dziadkow).
He,he,jak u nas.Do tego jeszcze zaczepianie ludzi na balkonie,macha ręką i krzyczy heeeej,heeeej.A dzieciom to buziaczki wysyła.
Chodzi też z łapką na muchy i udaje,że łapie.
Wie,gdzie mieszka babcia(kilka bloków dalej),bezbłędnie potrafi trafić.(oczywiście w naszej asyscie:-D:-D:-D)

Do góry