reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
upodobała sobie wdrapywanie się na fotel, sofę, no i hop na stół, a nawet siada okrakiem na podnóżku wózka( w chicco S3 jest taki okragły, wielkości talerza), ręce opadają, normalnie czort wcielony:szok::crazy::rofl2:

Kasiad najważniejsze że Oli cała :szok:

u mnie wymieniali od okna szybę :tak: przyjechał pan i robił to na miejscu w 10minut :tak: miał ze sobą tylko szybę(musi znać wymiary) ,wyjął okno potem te plastiki co trzymają szybę, wyciągnął szybę stawił nową i docisnął :tak: i zamontował okno i to wszytko :tak:

U mnie tez to trwało moment:tak:Szybciej i prosciej wymienia sie szyby w PCV-kach niz tradycyjnych oknach z drewniana rama:tak:

Z Jenni to maly diabelek :tak: robi wszystko czego jej niewolno :tak::baffled: i namietnie wyciera w moje spodnie swoje gile:baffled::-D

reklama
Do góry