reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
oj...Mysia wspolczuje
Oliwieczka
Jenni mi dzis wylala 3 razy kawe dobrze ze nie goraca tylko letnia jakos dzis niekumalam i niezabieralam ze soba kawy tylko kladlam na stol i wychodzilam a Jenni odrazu lap za nia
no to dobrze ze nie goraca...trza uważać
Oli dziś skoczyła na fotel, który ustawiłam za blisko okna balkonowego i pękła szyba balkonowa To w sumie moja wina, bo za blisko postawiłam ten fotel :-( Szyba się trzyma, ale jest popękana.
Mam przy okazji do Was pytanie: czy któraś z Was wymieniała szybę w plastikowych oknach? Jak to się robi? Zabierają drzwi balkonowe do zakładu, czy co? Bo przecież między szybami jest próżnia, więc chyba w domu nie zrobią tego ...
No i ciekawe ile to będzie kosztować, bo ja mam szybę na całe drzwi balkonowe, bez poprzeczki, więc spory wymiar
Mam przy okazji do Was pytanie: czy któraś z Was wymieniała szybę w plastikowych oknach? Jak to się robi? Zabierają drzwi balkonowe do zakładu, czy co? Bo przecież między szybami jest próżnia, więc chyba w domu nie zrobią tego ...
No i ciekawe ile to będzie kosztować, bo ja mam szybę na całe drzwi balkonowe, bez poprzeczki, więc spory wymiar
reklama
Oliwieczka
ale jak to sie stalo Kasiad??
Podziel się: