reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

u mnie na wyjeździe się potwierdziło moje dziecko najbardziej nie s/lucha się mamy :baffled::baffled:, moja ciocia jak jej powiedizała że nie wolno wyrzucać z szafek rzeczy to Lenka pochowała i poszła się bawić zabawkami :tak:

reklama
Jenni mi dzis wylala 3 razy kawe dobrze ze nie goraca tylko letnia:baffled: jakos dzis niekumalam i niezabieralam ze soba kawy tylko kladlam na stol i wychodzilam a Jenni odrazu lap za nia:baffled:

Kuba u babci natrętnie próbował zrywać tapetę,poza tym ciągle siostrze wyłanczał telewizor i wkładał różne rzeczy do DVD.:baffled:

Oli dziś skoczyła na fotel, który ustawiłam za blisko okna balkonowego i pękła szyba balkonowa :baffled: To w sumie moja wina, bo za blisko postawiłam ten fotel :-( Szyba się trzyma, ale jest popękana.

Mam przy okazji do Was pytanie: czy któraś z Was wymieniała szybę w plastikowych oknach? Jak to się robi? Zabierają drzwi balkonowe do zakładu, czy co? Bo przecież między szybami jest próżnia, więc chyba w domu nie zrobią tego ...
No i ciekawe ile to będzie kosztować, bo ja mam szybę na całe drzwi balkonowe, bez poprzeczki, więc spory wymiar :baffled:

Moj maz mowi,ze prawdopodobnie przyjada zmierzyc bardzo dokladnie wymiar i przyjade potem wstawic cały wklad.Ciekawe ile faktycznie to bedzie kosztowac...:baffled:

reklama
Do góry