reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

przepraszam ale zaczełam się śmiać na cały głos- o matko ten aniołek w loczkach.A może to był zabieg pielęgnacyjny odżywka jakaś by lśniły albo jakaś tajemnicza kuracja by nie było i m zimno,- no już sama nie wiem ale jestem ciekawa na maxa co ci powiedziałą dlaczego tak zrobiła.
Nic nie powiedziala tylko sie zmyla odrazu jak wydalam jeki z siebie
Irtasia :szok::szok::szok: łojejku jestem ciekawa jak te kotki wyglądały :-D

One jeszcze tak wygladaja matka malych kociat najbardziej tlusta a wlosy na glowie staly jej na bacznosc po kapieli i wyschnieciu i wczoraj mylam jej glowe gabka i plynem do naczyn wlosy teraz sa zlizane i nadal tluste:shocked2:

reklama
Irtasia, to jest nuer nad numerami, zrobiłaś pamiątkowe zdjęcie? :-)

Z moją Julią się dogadałyśmy tak, że jak chce się bawic w pufu pufu, jak sama to nazwała, to musi iść do swojego pokoju. I tam się bawić. No i ok. Ja nie widzę, nie denerwuję się, jej nie zabraniam, bo to niezdrowo podobno ingerować i zabraniać..... Mam mimo to nadzieję, że wkrótce to minie... :-(

Pozdrowionka.

Jenni wczoraj zachowala sie jak roczniak , na noc ma pampersa i przed usnieciem zrobila kupe , sciagla pampersa i wysmarowala sobie wlosy:shocked2:

:szok::szok::szok: widze , ze Jenni testuje wszystkie mozliwe "odżywki" do włosów:szok::szok::-D:sorry: sorry, ale nie wiem co bym zrobiła:-D:sorry: Hubek to ma króciutkie włoski jeszcze, ale Jenni te blond loczki....:eek::-D

reklama
Do góry