reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Kasia to Oliwka niezła agentka :szok:

Emila dziś przechodzi samą siebie :no: ryczy cały dzień gdyby nie to że spała i miałam chwilę spokoju to bym chyba się wykończyła :baffled:

reklama
Oli to tekściara,wow.
Kuba z kolei w miarę grzeczny,ale jęczliwy.:errr:
Nie wiem,czym to spowodowane,ale zrobił sie strasznie ostatnio bojazliwy(jak mu ktoś nie podpasuje,to nawet nie chce wyjśc z domu-zobaczył brata kumpeli przez okno i płacz),ciągle chce być ze mną,dziś nawet sie popłakał jak poszłam na stacji benzynowej po napój(mąż był w samochodzie).Aż mnie serce ściska jak on tak płacze.Nie pozwala zgasić światła,ani wyjść z pokoju.Ciekawa jestem kiedy mu to minie.Dni wyglądają ostatnio tak samo,staram sie,by miał dużo spokojnych chwil,nie ogląda prawie TV....:baffled:

Zauważyłam, że sporo chłopców na podwórku ok 2,5 - 3 lat to płaczki. Może to taki okres :confused:

A Oli charakterna, to fakt, będzie z nią ciężko :szok::baffled:

weekend z kuzynka czyli powtórka z rozrywki: leją sie nawzajem:crazy: co chwilke któryś ma karę i stoi w korytarzu, potem przeprasza ale to drugie nie chce przeprosin i znowu trzask po głwoie i znowu kara dla nastepnego, potem jakiies przeprosiny chwila spokoju i znowu bitwa....:szok: nie wiem dlaczego Hubek tak tylko z tą kuzynką:eek::sorry:uczulenie jakies ma na nia czy cos sama nie wiem...:zawstydzona/y: ale ona wcale nie pozosatje mu dłuzna, specjalnie go zaczepia, robi mu naprzekór i sama tez go bije czasem nawet bez przyczyny...

jakoś wspólnych wakacji sobie nie wyobrażam narazie, w ogóle bym nie wypoczęła, a niby mielismy jechac do tej Grecji razem, ale naszczęscie nie wypaliło, nawet nie zabiegałam o to zbytnio....:zawstydzona/y::sorry:

reklama
Rosmerta u nas Emilka z moim chrześniakiem to jak pies i kot :cool: przy innych dzieciach obydwoje są bardzo grzeczni i nie ma takiego czegoś :sorry:

o dziwo na razie u nas spokój za długo cicho w pokoju byli idę a oni leżą i bajkę oglądają :szok:szok ...ciekawe tylko jak długo taki spokój będzie :-Dbo już słychać jakieś okrzyki wiec zaraz któryś coś wymyśli genialnego :dry:

Do góry