reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Rozalka, u nas podobnie, nie każdy może powrót do domu, ale większość z nich kończy się płaczem i buntem. Czasem uda się Oliwkę zachęcić czymś fajnym w domu, np że w domu jest czekolada i jak wrócimy dostanie kosteczkę - wtedy wraca chętnie.
Niezbyt pocieszające jest to, że tak samo płaczą dzieci ponad 3 letnie schodząc z placu zabaw - a więc jeszcze się oprócz tego lata możemy pomęczyć za rok :baffled:

reklama
Mam mały kłopot z łóżeczkiem, bo planowałam jeszcze przez kilka miesięcy żeby Milenka spała w małym łóżeczku, ale pyrtek zaczął mi z niego górą wychodzić :baffled: Podnosi nogę, podciąga się, siada okrakiem na poręczy i hop na dół, i to zawsze od strony gdzie fotel z drewnianymi oparciami stoi.
A wyciągniętych szczebelków nie chce mieć za żadne skarby :no: tak jakby się bała że jej ktoś do łóżeczka wejdzie. Jak jej na noc dziś wyciągnęłam, to wyłaziła mi od 23-ciej co pół godziny z płaczem i uciekała z łóżeczka aż w końcu założyłam to przestała wstawać. Ale rano hyc! Sama wyskakuje górą :baffled:

ja Emilkę jakoś narazie przekonuje by wróciła do domu ciekawe jak długo jeszcze będzie mi się to udawać :sorry2:

Joasiek Emilka też nie kazała wyciągać szczebelków potem kupiliśmy zwykłe i były wedrówki do nas ale teraz jest w miarę ok

Mam mały kłopot z łóżeczkiem, bo planowałam jeszcze przez kilka miesięcy żeby Milenka spała w małym łóżeczku, ale pyrtek zaczął mi z niego górą wychodzić :baffled: Podnosi nogę, podciąga się, siada okrakiem na poręczy i hop na dół, i to zawsze od strony gdzie fotel z drewnianymi oparciami stoi.
A wyciągniętych szczebelków nie chce mieć za żadne skarby :no: tak jakby się bała że jej ktoś do łóżeczka wejdzie. Jak jej na noc dziś wyciągnęłam, to wyłaziła mi od 23-ciej co pół godziny z płaczem i uciekała z łóżeczka aż w końcu założyłam to przestała wstawać. Ale rano hyc! Sama wyskakuje górą :baffled:

My zdjelismy bok łóżeczka i problem sie skończył.:tak:

Rozalka, u nas podobnie, nie każdy może powrót do domu, ale większość z nich kończy się płaczem i buntem. Czasem uda się Oliwkę zachęcić czymś fajnym w domu, np że w domu jest czekolada i jak wrócimy dostanie kosteczkę - wtedy wraca chętnie.
Niezbyt pocieszające jest to, że tak samo płaczą dzieci ponad 3 letnie schodząc z placu zabaw - a więc jeszcze się oprócz tego lata możemy pomęczyć za rok :baffled:

u nas tez podobnie, czasem sie udaje za namowa ze np. pozniej tez pojedziemy, ale musze dotrzymac słowa bo inczej nastepnm raze sie nie uda :tak:

My zdjelismy bok łóżeczka i problem sie skończył.:tak:
my przestawilismy i odpielismy zamek:-p łózeczka

ale własnie ogladam kanapy malusie:cool2:;-) bo sarka mi spi na materacu z łózeczka na podłodze od dwóch dni bo nie daje juz rady z nia:ninja2:
Rozkładana Kanapa, łóżko dla dzieci OLA MAX (620641689) - Aukcje internetowe Allegro
ROZKŁADANA KANAPA SOFA FOTELIK OD S. SPRZEDAWCY (621394772) - Aukcje internetowe Allegro
Rozkładana Kanapa, łóżko dla dzieci OLA (620732543) - Aukcje internetowe Allegro

Joasiek nie mam pojęcia ale osobiscie jednak wolałabym drewniane np z ikea ktore mozna wydłużać :tak:

Aga mnie podoba się 1 i 3 :tak:

Agusia fajna ta 1 i 3 :tak:

Joasiek to łóżeczko jest podobne co do boków do tego z ikea nie wiem jak to tworzywo ma się w użytkowaniu ale ja wolałam drewno jednak i takiego nie kupiłam :tak:

reklama
Do góry