A ja myślę, że jeśli są jakieś wątpliwości czy problemy to lepiej robić USG (bo ewentualna (wcale nie potwierdzona) szkodliwość może być mniej szkodliwa niż nie robienie USG gdy są problemy). Na początku ciąży miałam co tydzień (czyli chyba z 6 razy) a później coraz mniej (w sumie 9). Teraz ostatnie to było połówkowe a moja dr nie za chętnie robi USG - ale czuję dzieciaczka jak kopie i nie ma problemów - więc nie ma sensu za dużo go "prześwietlać" jak nic (odpukać) się nie dzieje.
reklama
młoda_mamusia
Fanka BB :)
kochane jednak SYBUSIA MAMY ... hihi mała zmiana
wazy 875 g i jest zdrowiutki
wazy 875 g i jest zdrowiutki
młoda_mamusia
Syneczek hehe ale jaja hehe
sami
Młoda mamusiu GRATULUJE SYNKA!!! to wam synuś spałatał figla, że tak się długo ukrywał ;-) :-)
Lastrada oj mówie ci te nasze maleństwa bardzo szybko rosną i napewno twoja królewna jest o wiele większa niż 3 tygodnie temu ale powiem ci, że ja byłam w szoku że mój synek już waży ponad kilogram. Rosną te nasze kruszynki kochane rosną :-)
Lastrada oj mówie ci te nasze maleństwa bardzo szybko rosną i napewno twoja królewna jest o wiele większa niż 3 tygodnie temu ale powiem ci, że ja byłam w szoku że mój synek już waży ponad kilogram. Rosną te nasze kruszynki kochane rosną :-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
mloda mamusiu kurcze niezle jaja !!!!!!
gratuluje z calego serca synka !!!!!
pamietasz wczesniej pisalas,ze czujesz ,ze to chlopczyk.
nie mylilas sie .
ja za tydzien mam usg 3d - ciekawe czy moj synek nie zmieni sie w corke .
gratuluje z calego serca synka !!!!!
pamietasz wczesniej pisalas,ze czujesz ,ze to chlopczyk.
nie mylilas sie .
ja za tydzien mam usg 3d - ciekawe czy moj synek nie zmieni sie w corke .
szmina
mamusia Emilki i Filipka
ja mam robione USG na kazdej wizycie tj. co 4 tygodnie i bardzo sie ciesze z tego faktu bo to najmilsza chwila u ginekologa:-) :-) :-) nic mi nie wiadomo zeby szkodzilo dzidzi i lekarka nic nie mowila wiec chyba nie szkodzi!!!
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kurcze ale wam zazdroszcze!!! juz wiecie czy corcia czy synus GRATULUJE takich pozytywnayc wiesci!!!Ja mam we wtorek wizyte no i mam nadzieje ze dzidzia pokaze co tam chowa miedzy nozkami;-)