reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, wyniki, usg majówek 2017

reklama
Bylam dziś. Maleństwo ma sie bardzo dobrze. Chcielismy podejrzec płeć to zakrylo rączka..... Wstydliwe jakoś:laugh2:
20161122_192232.jpg
20161122_192232.jpg
20161122_192232.jpg

Załączniki

• 20161122_192232.jpg
    20161122_192232.jpg
    470,5 KB · Wyświetleń: 1 036
Ja byłam dzisiaj niestety bez usg, tak sie nastawiłam , ze moze zobacze maluszka, a teraz tak sie martwię ze moze cos nie tak jest , albo ze moze serduszko nie bije a on nie sprawdził takie głupie mysli mi przychodza[emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

katiuszaa chyba nie jestes sama z tymi swoimi myslami. Ja tez czasami tak mam. Dzis malucha widzialam i slyszalam wiec jest ok. Dopoki mie czuje sie ruchow to tak jest, potem zas niepokoisz sie ze dawno dzidzia sie nie poruszyla....

Teraz wizyta za miesiac wiec 2 miesiące nie bede maluszka widziała [emoji17] na te 3D połówkowe tez jade za ok miesiąca wiec jeszcze tyle czasu[emoji17] no nic pozostało czekać ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizyte 28 listopada i mam nadzieje ze zobacze czy to chlopak czy dZiewczynka :) chociaz mam 3 corki i tamte ciazr jakos lzej znosilam :) wiec moze hehehee

reklama
Do góry