reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
czarnuszka, zaczęłaś ćwiczyć,a męśnie ważą więcej niż tłuszcz :-) nie patrz na wagę, tylko na obwody :-)

Marciaa lepiej powoli a systematycznie - gratuluję :-)

karalajna Tobie również gratki ! Do wiosny zdążymy ;-)

katrinka no widzisz ... z grzeszkami też się da :-D gratki i powodzenia

Czarna zgadzam się z Ionką ... pomierz się.

Moniskabe Miki McGosia Frocia uuuu ... dukanowskie dziewczyny ! jedzą i chudną ... wrrr :-D

Ja dalej MŻ dzisiaj banan rano i 2 wafle ryżowe.

Wczoraj byliśmy w knajpce zatem miałam "wielką próbę" heh ale grzecznie zjadłam sałatkę warzywa - kurczak i 2 łyżeczki zapiekanki chińskiej zatem bez ekscesów ;D

Ostatnia edycja:
gdy sie jest na dukanie, nie wazne jest o ktorej i ile sie zje.
nie wiem jak sie to ma do hmm... wprowadzania dukanowskich produktow do innych diet. W koncu my nie liczymy kalorii. Frotka wierze, ze to nie byl grzech :-)

a ja nie wytrzymalam dzisiaj i co ? wskoczylam na wage. Ruszyla sie :-D - 200 gram :-)
czyli juz 69,50 :-) jupiii

reklama
Monia gratulacje.

Ja wlasnie po sniadanku. Buleczka dukanowska z wedlinka drobiowa:-) i kawka bo cos sie dobudzic nie moge. Wczoraj calkowicie zrezygnowalam z cukru. Obeszlam z 5 sklepow za slodzikiem i nie ma wiec calkowita rezygnacja. Nie jest zle. Efektow jak narazie nie widac ale nie czuje sie juz taka napompowana. Na poczatku lutego lece do polski na tydzien i juz sie boje. Tyle swietnego jedzenia mojej mamusi. No ale dam rade i nie poddam sie. Bylam wczoraj na zakupach i jak cos przymiezalam to az plakac mi sie chcialo ze tak sie upaslam. Trezba to jakos przezyc i pelna para do roboty. Do wakacji wszystkie bedziemy mialy swietne figury:-)

Do góry