reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe dolegliwości

nie wiem, czy dobry wątek wybrałam ;/ ale napiszę tu... Co do moi ciążowych dolegliwości to wczoraj zobaczyłam, że pojawił mi się cellulit na nogach ;/ Kupiłam sobie dax perfecta mama antycelulitowy, choć i tak nie wierzę, że to pomoże...Myślicie, że zniknie po ciąży ?:D

reklama
Ja mialam celulit juz przed ciaza takze mnie to nie rusza;) Ale czesto to nie celulit tylko woda zatrzymujaca sie w organizmie i po ciazy znika:)

mnie tez celulit nie przeszkadza...trudno ;) taka juz jestem i tyle;)

ale za to mam problem ostatnio z trzustka...cokolwiek zjem to mnie boli, w srode powiem o tym mojej gin - to samo mialam w 1 ciazy

a od czego boli trzustka?? jaki to ból?
Ja cellulit tez mam, wiekszy niz przed ciaza. MOja siostra jest mega chuda i jej w kazdej ciazy robil sie cellulit i po ciazy znikal....

Towicz właśnie też go kupiłam i się smaruję :) Nie wiem czy coś to da, ale spróbuję :)
michalina to mam nadzieję, że i mi zniknie :)
Aneczka a to zawsze Ci ta trzustka dokucz, czy tylko w ciąży?

Dziewczyny jak jest z ruchami waszego maluszka bo mi tylko "bulgocze " w brzuszku i w dole brzucha tak jakbym podskakuje ale np. dzisiaj cisza jeszcze nic nie było. Czy moze byc tak ze przez jakis czas spokoj ??

Ja zauważyłam , ze jakiś tydzień temu MOJ mały był mało aktywny a od wczoraj szaleje i to nie jest bulgotanie tylko przykłada sie do tych ruchów :-) Nie wiem jak ty moj jest aktywny albo przed moim snem albo w porze obiadu

reklama
moj dzidzius od kilku dni sie porzadniej rusza...wczesniej to masakra, takie rzadkie ruchy ze sie martwilam...teraz np siedze przy laptopie i go sciskam to sie rusza(pewnie sie wkurza ze go wciskam..;D)

a co do trzustki...to tylko w ciazy tak znaczaco ze az sie zwijam z bolu...

Do góry