reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Ja i mój " brzuch, jakbym zaraz miała rodzić" :D Zdjęcia pykane przez męża z zaskoczenia ;)
30 tc

Załączniki

• 20161002_114013.jpg
    20161002_114013.jpg
    408,4 KB · Wyświetleń: 159
Olga pięknie. Uwierz, że pewnie wszystkie jesteśmy dyszące haha :D

Noemi piękny brzuch :D ja chodzę tak samo ostatnio ubrana :D

Dzięki kochana :)
Tak najwygodniej:D w jeansach itp. mi za sztywno, poza tym biodra mi się poszerzyły więc nie ma co się wciskać na siłę ;)

Olga ładnie wyglądasz, a ja też z tych sapiących, dyszących, także nie jesteś sama :p

Męża znajomy jak nas ostatnio widział razem to stwierdził, że mam brzuch jakbym zaraz miała rodzić, ha ha :p chyba taki wielki jeszcze nie jest ?

Jest bardzo dobry. Mnie też mówią, że wielki. Nie wiem, czy mam się martwić, w końcu jest tak dziecko a ludzie tacy.... przejęci (w najlepszym przypadku). Wrzucę Wam jedno z września (miesiąc temu) z basenu i drugie z tego tygodnia - to z avatarka

Załączniki

• 14516366_1599516323684843_2168355273686998332_n.jpg
    14516366_1599516323684843_2168355273686998332_n.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 138
reklama
Jest bardzo dobry. Mnie też mówią, że wielki. Nie wiem, czy mam się martwić, w końcu jest tak dziecko a ludzie tacy.... przejęci (w najlepszym przypadku). Wrzucę Wam jedno z września (miesiąc temu) z basenu i drugie z tego tygodnia - to z avatarka

Nie masz się czym martwić, masz śliczną piłeczkę:) a ludzie zawsze będą gadać i żeby było weselej to każdy co innego, nie ma co się przejmować, mnie te komentarze raczej bawią ;) ostatnio dla równowagi znajoma powiedziała, że mam mały brzuch także "opinie" są rozbieżne :p

Do góry