Oooo jak miło Dziękuję.lenam - piękna mamuśka z ciebie
reklama
Olgi89
Fanka BB :)
Dokladnie ja do Was taka armata... na fotce 30 tydzienPiekne brzuszki macie Dziewczyny, wszystkie takie zgrabne i okraglutkie !
Załączniki
Nonkatoja
Olga, gdzie ta armata??? Ja tylko widzę piękną mamuśkę[emoji6]Dokladnie ja do Was taka armata... na fotce 30 tydzien Zobacz załącznik 776664
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Olgi89
Dziekuje kochana :*Olga, gdzie ta armata??? Ja tylko widzę piękną mamuśkę
Ja czuje sie okropnie.. wielka jak slon! dyszaca sapiaca i ledwo chodzaca..
noemi87
Olga pięknie. Uwierz, że pewnie wszystkie jesteśmy dyszące haha
Noemi piękny brzuch ja chodzę tak samo ostatnio ubrana
Dzięki kochana
Tak najwygodniej w jeansach itp. mi za sztywno, poza tym biodra mi się poszerzyły więc nie ma co się wciskać na siłę
Olga ładnie wyglądasz, a ja też z tych sapiących, dyszących, także nie jesteś sama
Męża znajomy jak nas ostatnio widział razem to stwierdził, że mam brzuch jakbym zaraz miała rodzić, ha ha chyba taki wielki jeszcze nie jest ?
Jest bardzo dobry. Mnie też mówią, że wielki. Nie wiem, czy mam się martwić, w końcu jest tak dziecko a ludzie tacy.... przejęci (w najlepszym przypadku). Wrzucę Wam jedno z września (miesiąc temu) z basenu i drugie z tego tygodnia - to z avatarka
Załączniki
reklama
noemi87
Jest bardzo dobry. Mnie też mówią, że wielki. Nie wiem, czy mam się martwić, w końcu jest tak dziecko a ludzie tacy.... przejęci (w najlepszym przypadku). Wrzucę Wam jedno z września (miesiąc temu) z basenu i drugie z tego tygodnia - to z avatarka
Nie masz się czym martwić, masz śliczną piłeczkę a ludzie zawsze będą gadać i żeby było weselej to każdy co innego, nie ma co się przejmować, mnie te komentarze raczej bawią ostatnio dla równowagi znajoma powiedziała, że mam mały brzuch także "opinie" są rozbieżne