reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Olga pięknie. Uwierz, że pewnie wszystkie jesteśmy dyszące haha :D
Jak milo ze nie jestem sama hihi :* :*

Męża znajomy jak nas ostatnio widział razem to stwierdził, że mam brzuch jakbym zaraz miała rodzić, ha ha :p chyba taki wielki jeszcze nie jest ?
Mnie sie kazdy pyta czy aby na pewno mam tam jedna dzidzie... :oo::D:-D

@Agucha jejuuu Ty to masz brzuszek taki jak powinien wlasnie byc.. i widac ze tylko w brzuszek Ci poszlo ;) ja to cala wypchana jestem.. od twarzy zaczynajac i konczac na stopach

oto fotka z poczatku czerwca bylo tak ladnie... hihi ;)
13417466_10209784296189415_1427848161765001945_n.jpg

Załączniki

• 13417466_10209784296189415_1427848161765001945_n.jpg
    13417466_10209784296189415_1427848161765001945_n.jpg
    141,8 KB · Wyświetleń: 465
reklama
Mnie się mój podoba, dobrze się czuje poza tm, że ciężko, ale czasem mam wrażenie ze zaraz bede sie muswiala tlumaczyc, ze to ciąża a nie nie wiadomo co. Zawszze bylam mala, wiec teraz moze jestem jakims okazem.

No u mnie na dzien dzisiejszy jest bardzo ciezko.. (mam dosc) caly czas sie zastanawiam jak to bedzie za miasiac skoro juz teraz mam dosc i na drugie pietro wchodze 10min :oo: a co bedzie juz ogolnie pod koniec , maz mnie bedzie turlal hahaha :D

A u mnie z kolei na początku czerwca jeszcze nic nie było widać. Naprawdę byłam plaska aż nie moglam sie doczekać tego brzuszka. Ale narazie nie narzekam, jest ok. Nie przeszkadza mi jeszcze w niczym choć podkreślam JESZCZE :)

Jest bardzo dobry. Mnie też mówią, że wielki. Nie wiem, czy mam się martwić, w końcu jest tak dziecko a ludzie tacy.... przejęci (w najlepszym przypadku). Wrzucę Wam jedno z września (miesiąc temu) z basenu i drugie z tego tygodnia - to z avatarka
Ale zgrabny brzuszek! Nie za duży i nie za mały.
To mnie ostatnio się dwie osoby pytały, czy ja już jakoś w najbliższych dniach mam termin i były w szoku jak powiedziałam, że jeszcze ze 2 miesiące. No ale ja się nie obrażam, bo jestem w ciąży, to i brzuszek ma prawo być i tyle. Ja wprawdzie też sapię, ale sam brzuszek wcale nie wydaje mi się jakiś wybitnie duży. Jutro zrobię zdjęcie, to Wam wkleję.

@Olgi89 nie wiem gdzie ta armata, ale Ty wygladasz slicznie :)
@Agucha swietna masz pileczke [emoji7] I jaki biust [emoji41] oddaj troche haha [emoji14]

A to my w 32tc. Czuje sie jak wieloryb, dysze przy najmniejszej aktywnosci. Jak ogladam fotki z kwietnia to nie wierze, ze bylam taka chuda i lekka [emoji23]
20161003_120616.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Załączniki

• 20161003_120616.jpg
    20161003_120616.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 524
reklama
@Olgi89 nie wiem gdzie ta armata, ale Ty wygladasz slicznie :)
@Agucha swietna masz pileczke [emoji7] I jaki biust [emoji41] oddaj troche haha [emoji14]

A to my w 32tc. Czuje sie jak wieloryb, dysze przy najmniejszej aktywnosci. Jak ogladam fotki z kwietnia to nie wierze, ze bylam taka chuda i lekka [emoji23]Zobacz załącznik 776716

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Pięknie wyglądasz! [emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry