reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Ok, dziękuję za wsparcie i dobre słowo :* i od tej pory będę ćwiczyć asertywność i patrzeć na dobre strony mojego wyglądu [emoji5]

A tymczasem sesja ciążowa. .w jakim stylu? Studio czy natura?

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja robilam i w plenerze i w studio wiec jeśli masz czas moze obie opcje? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zmiana tematu :)

Sesja ciążowa. . W jakim stylu? Za tydzień dwa będzie mi siostra robić fotki profeszynal

cb7wugpju04jz4q8.png

No ja właśnie mam z tym problem... jakoś póki co nie widziałam ładnych sesji brzuszkowych w studio. Wszystkie są takie pozowane i niby śmieszne a dla mnie słabe na maksa. Podobają mi się tylko plenerowe a o to będzie ciężko w październiku. .. bo póki co moim zdaniem brzucho za mały na focenie.

No ja właśnie mam z tym problem... jakoś póki co nie widziałam ładnych sesji brzuszkowych w studio. Wszystkie są takie pozowane i niby śmieszne a dla mnie słabe na maksa. Podobają mi się tylko plenerowe a o to będzie ciężko w październiku. .. bo póki co moim zdaniem brzucho za mały na focenie.
mamy piękną złotą polska jesień, wykorzystaj to :D Najlepiej wianek z jarzębiny na głowę i heja ;)

ej komu juz wypchnelo pepek? kiedy on wychodzi i czy wszystkim bo moj jakos sie nie szykuje?:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry