izabella49
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja właśnie mam z tym problem... jakoś póki co nie widziałam ładnych sesji brzuszkowych w studio. Wszystkie są takie pozowane i niby śmieszne a dla mnie słabe na maksa. Podobają mi się tylko plenerowe a o to będzie ciężko w październiku. .. bo póki co moim zdaniem brzucho za mały na focenie.
no wlasnie na ostatnim zdjeciu dojrzalam u ciebie ale nie bylam pewna. wyglada na to ze mnie to ominie a szkoda bo slodkieA mnie
Fajne zdjęcie
Dziękuję mamusieJanko Muzykant. Zdjęcie cudowne♥
Grama wypchany pepek to nic imnego jak przepuklina i raczej nie jest oczekiwanym efektem moze pojawic sie przy zbyt slabych miesniach brzucha, wiec lepiej zeby go nie wypchnelo :-)ej komu juz wypchnelo pepek? kiedy on wychodzi i czy wszystkim bo moj jakos sie nie szykuje?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja mam wypchany pępek. Miałam w dwóch poprzednich ciazach i nie miałam przepukliny.Grama wypchany pepek to nic imnego jak przepuklina i raczej nie jest oczekiwanym efektem moze pojawic sie przy zbyt slabych miesniach brzucha, wiec lepiej zeby go nie wypchnelo :-)
Jan Mieszko słucha muzyki. Lubi to jutro zaczynamy 26 tydzień.
Opierdol cię normalnie. O co Ci chodzi kobieto???? Weź się ogarnij do jasnej cholery!!!. Masz anoreksję czy co? Jesteś wg mnie mega wychudzona, wyglądasz jak kościotrup. Brzuszek masz śliczny i mały jak na ten etap ciąży. W czym ty problemów szukasz?????Wy mnie rozumiecie.. powiedzcie czy jestem normalna czy może jednak jestem przewrażliwiona i zakompleksiona.. ale coraz bardziej przeszkadzają mi komentarze na temat mojego brzucha ciążowego.
Chciałabym choć raz usłyszeć że jest piękny, nie duży, nie wielki, nie chcę żadnych porównań do innych brzuchów, do innych ciąż.
Zaczynam już myśleć jak on będzie wyglądał po porodzie i aż się boję tego flaka
To jest moja trzecia ciąża, każda ciąża zostawiła ślad w postaci oponki i ślad na mojej samoocenie
Ja wiem że ludzie nie mówią tego specjalnie żeby mi przykrość sprawić ale jednak sprawiają.
I zamiast się z brzuszka cieszyć to ja wręcz odwrotnie boję się ile to on jeszcze urośnie i ile jeszcze usłyszę.
Nawet nie mam ochoty go nikomu pokazywać. Zdjęcia będę wklejać już tylko wam bo wiem że czujecie się choć trochę podobnie jak ja.