Eli!!!!! No wez mnie nie załamuj.
Nie shizuj kobieto!
Super wygladasz
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie shizuj kobieto!
Super wygladasz
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy mnie rozumiecie.. powiedzcie czy jestem normalna czy może jednak jestem przewrażliwiona i zakompleksiona.. ale coraz bardziej przeszkadzają mi komentarze na temat mojego brzucha ciążowego.
Chciałabym choć raz usłyszeć że jest piękny, nie duży, nie wielki, nie chcę żadnych porównań do innych brzuchów, do innych ciąż.
Zaczynam już myśleć jak on będzie wyglądał po porodzie i aż się boję tego flaka
To jest moja trzecia ciąża, każda ciąża zostawiła ślad w postaci oponki i ślad na mojej samoocenie
Ja wiem że ludzie nie mówią tego specjalnie żeby mi przykrość sprawić ale jednak sprawiają.
I zamiast się z brzuszka cieszyć to ja wręcz odwrotnie boję się ile to on jeszcze urośnie i ile jeszcze usłyszę.
Nawet nie mam ochoty go nikomu pokazywać. Zdjęcia będę wklejać już tylko wam bo wiem że czujecie się choć trochę podobnie jak ja.
Elifit tak patrzę teraz na twój brzuszek i naprawdę zastanawiam się skąd Ty masz te kompleksy.. Jesteś mega szczupła i masz śliczną, wystającą piłeczkę, niejedna przyszła mama chciałaby wyglądać tak jak Ty.. także głowa do góry i nie martw się bo kompletnie nie masz czym, wyglądasz pięknie
![]()
Noemi chyba właśnie dlatego że jestem tak szczupła i mam niewielki biust to tak ten brzuszek widać.
Ja naprawdę podobam się sobie w ciąży, nie tyje nigdzie tylko brzuch rośnie.. no ale jak ludzie mi non stop mówią "ale duuuży" zamiast "ale ładnie wyglądasz w tej ciąży" .. to po prostu mnie to przerasta.
Ja wiem że moje kompleksy mogą się komuś wydawać błache ale dla mnie są sporym zmartwieniem bo są moje
![]()
Hehe no tak dupy nikt tak bezpośrednio nie skomentuje. Dzięki za ten komentarz poprawił mi humorElfit wyglądasz naprawdę pięknie ! Myślę, że większość przyszłych mam chciałaby tak prezentować sie w ciazy jak Ty ! pamiętaj jednak, że mimo wszystko bycie w ciazy polega niestety głównie na skupianiu się na brzuchu, prędzej ktoś powie, że masz maly/duży brzuszek niż o rany, ale urosła Ci dupai nie sądzę, by za każdym razem miałoby to mieć negatywny wydźwięk. Dopóki mnie nie dotyczył ten temat nie spodziewałabym się, że kogoś tak mógłby zabolec taki komentarz. Najważniejsze, że tak jak wspominałaś Ty czujesz się wspaniale w swoim ciele !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka