reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

A ja czułam malucha koło 13-14 tc, a teraz cisza. No ale tętno udaje mi się złapać na monitorze, więc się nie stresuję. Pewnie się dzidzia jakoś inaczej układa.

@Antiope u mnie podobnie - aż zaczęłam się zastanawiać czy łożyska nie mam na przedniej ścianie ale chyba nie bo serducho znajduję bez problemu. Pierwsze ruchy poczułam jakoś w 11+4 jeszcze pod spojeniem łonowym a teraz jak dzieć jest wyżej i powinnam bardziej czuć, to owszem, czasem jakieś smyrnięcie czy puknięcie ale bardzo sporadycznie. Ciekawe czemu... z Lilką tak nie miałam.

reklama
A ja czułam malucha koło 13-14 tc, a teraz cisza. No ale tętno udaje mi się złapać na monitorze, więc się nie stresuję. Pewnie się dzidzia jakoś inaczej układa.
To samo u mnie

cb7wugpju04jz4q8.png

@Antiope u mnie podobnie - aż zaczęłam się zastanawiać czy łożyska nie mam na przedniej ścianie ale chyba nie bo serducho znajduję bez problemu. Pierwsze ruchy poczułam jakoś w 11+4 jeszcze pod spojeniem łonowym a teraz jak dzieć jest wyżej i powinnam bardziej czuć, to owszem, czasem jakieś smyrnięcie czy puknięcie ale bardzo sporadycznie. Ciekawe czemu... z Lilką tak nie miałam.
No ja mam łożysko na przedniej ścianie, tylko nie wiem czy nisko czy wysoko, bo na genetycznym mam napisane, że na przedniej ścianie tylko. Z Bazylim miałam na przedniej ścianie wysoko (sprawdziłam w karcie z genetycznego) i ani tętna nie umiałam znaleźć, ani ruchów za bardzo nie czułam.

Ja mam łożysko na przedniej ścianie wysoko, czyli na ruchy pewnie sobie jeszcze poczekam...[emoji20][emoji20]
A chciałabym już jakiś namacalny dowód tej ciązy, bo ani brzucha, ani objawów, tylko to usg co 4 tyg daje mi pogląd na sytuację i gwarancje, ze cos sie faktycznie dzieje:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja tak jak Antiope, czulam w 11-12 tygodniu, poten jeszcze jakis czas, a teraz nie czuje. Ale na usg bylo wszystko i slakal jak szalony a nie czulam. Moze to byc przez to ze to lozysko mam nisko ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry