reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Mi wyszedł i wyszły pierwsze bliźniakowe rozstępy w ilości 4 :(
1476857203364.jpg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476857203364.jpg
    1476857203364.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 544
Cholercia wiem, że głupia jestem Ale ja to sie boje rozstepow jak ognia.
Najgorsze, ze tak naprawde nie mamy na to wplywu ;) mozna sie smarowac a jak ktos ma genetyczne uwarunkowania do rozstepow to i tak wyjda :/ ja poki co nie mam ani jednego fakt smaruje sie i uzywam olejku pod prysznic ale wydaje mi sie, ze jakby mialy wyjsc to i tak by wyszly ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Najgorsze, ze tak naprawde nie mamy na to wplywu ;) mozna sie smarowac a jak ktos ma genetyczne uwarunkowania do rozstepow to i tak wyjda :/ ja poki co nie mam ani jednego fakt smaruje sie i uzywam olejku pod prysznic ale wydaje mi sie, ze jakby mialy wyjsc to i tak by wyszly ...

thgfflw1k3inkyc3.png
No właśnie zastanawiam się nad tym wpływem, bo ja znów miałam już kilka rozstępów na pośladkach i piersiach, więc od samego początku namiętnie smaruje się oliwką i co jakiś czas dołączam masaż i jak na razie na szczęście nic nowego nie ma :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

No właśnie zastanawiam się nad tym wpływem, bo ja znów miałam już kilka rozstępów na pośladkach i piersiach, więc od samego początku namiętnie smaruje się oliwką i co jakiś czas dołączam masaż i jak na razie na szczęście nic nowego nie ma :)

Ja po chlopakach mam cycki , posladki I uda delikatnie.
Teraz sa prawie nie widoczne bo sa stare.
Teraz sie nie smaruje. Bo zapominam I mi sie nie chce. A narazie ani jeden nie wyszedl.
Zobaczymy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie na cyckach mam kilka rozstępów z czasów dojrzewania i gdzieś na udach, ale są mało widoczne, bo już stare. Na brzuchu nigdy nie miałam i tak się zastanawiam czy jeszcze mi się pojawią, bo moja mama miała, ale już na samym początku jej się pojawiły. Na razie smaruje zwykła oliwka i nic nie widać.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry