reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Mi wyszedł i wyszły pierwsze bliźniakowe rozstępy w ilości 4 :(
1476857203364.jpg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476857203364.jpg
    1476857203364.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 552
Cholercia wiem, że głupia jestem Ale ja to sie boje rozstepow jak ognia.
Najgorsze, ze tak naprawde nie mamy na to wplywu ;) mozna sie smarowac a jak ktos ma genetyczne uwarunkowania do rozstepow to i tak wyjda :/ ja poki co nie mam ani jednego fakt smaruje sie i uzywam olejku pod prysznic ale wydaje mi sie, ze jakby mialy wyjsc to i tak by wyszly ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Najgorsze, ze tak naprawde nie mamy na to wplywu ;) mozna sie smarowac a jak ktos ma genetyczne uwarunkowania do rozstepow to i tak wyjda :/ ja poki co nie mam ani jednego fakt smaruje sie i uzywam olejku pod prysznic ale wydaje mi sie, ze jakby mialy wyjsc to i tak by wyszly ...

thgfflw1k3inkyc3.png
No właśnie zastanawiam się nad tym wpływem, bo ja znów miałam już kilka rozstępów na pośladkach i piersiach, więc od samego początku namiętnie smaruje się oliwką i co jakiś czas dołączam masaż i jak na razie na szczęście nic nowego nie ma :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

No właśnie zastanawiam się nad tym wpływem, bo ja znów miałam już kilka rozstępów na pośladkach i piersiach, więc od samego początku namiętnie smaruje się oliwką i co jakiś czas dołączam masaż i jak na razie na szczęście nic nowego nie ma :)

Ja po chlopakach mam cycki , posladki I uda delikatnie.
Teraz sa prawie nie widoczne bo sa stare.
Teraz sie nie smaruje. Bo zapominam I mi sie nie chce. A narazie ani jeden nie wyszedl.
Zobaczymy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie na cyckach mam kilka rozstępów z czasów dojrzewania i gdzieś na udach, ale są mało widoczne, bo już stare. Na brzuchu nigdy nie miałam i tak się zastanawiam czy jeszcze mi się pojawią, bo moja mama miała, ale już na samym początku jej się pojawiły. Na razie smaruje zwykła oliwka i nic nie widać.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry