reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Ooo ooo odezwała się "nie chudzinka" z pięknymi włosami ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wariatka no ! :) [emoji11]
Ale przy Adze serio mam lapeczki jak ludzik Michellina powoli. Wczoraj przezylam szok. Wskoczylam w swoja ulubiona jeansowa koszule, oczywiscie nie ma szans zeby sie dopiac na brzuszku wiec koszulka pod spod zalatwila sprawe i ... jeansik nie wytrzymal na plecach [emoji23][emoji23][emoji23] Z jednej strony sie wk$#@# bo ulubiona odziezy ma, ale Luby placzacy ze smiechu rozbroil sytuacje haha :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Wariatka no ! :) [emoji11]
Ale przy Adze serio mam lapeczki jak ludzik Michellina powoli. Wczoraj przezylam szok. Wskoczylam w swoja ulubiona jeansowa koszule, oczywiscie nie ma szans zeby sie dopiac na brzuszku wiec koszulka pod spod zalatwila sprawe i ... jeansik nie wytrzymal na plecach [emoji23][emoji23][emoji23] Z jednej strony sie wk$#@# bo ulubiona odziezy ma, ale Luby placzacy ze smiechu rozbroil sytuacje haha :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Hahahajaha [emoji7] [emoji1]

No właśnie zastanawiam się nad tym wpływem, bo ja znów miałam już kilka rozstępów na pośladkach i piersiach, więc od samego początku namiętnie smaruje się oliwką i co jakiś czas dołączam masaż i jak na razie na szczęście nic nowego nie ma :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
tez mnie ten "wplyw" zastanawia. ja z okresu dojrzewania a potem duzej wagi mam duzo na biuscie i na udach i na posladkach tyle ze drobne sa i moj maz na przyklad ich nie zauwaza:)))
nowych poki co nie mam. tlumacze to tym ze jak na mnie to malo przytylam (9kg) i do mojej maksymalnej wagi w zyciu brakuje mi sporo (16kg) to moze skora to pamieta i sie rozciaga? stosuje rozne oljeki (babydream, Palmers, Lirene). Teraz sie staram codziennie a wczesniej raczej co 2 dni. Oby nic sie nie pokawilo lacznie ze zwiotczala skora na brzuchu!
Dziękuję Wam. Biustu już wcale nie mam przy tym brzuchu. Widzicie mój suwaczek?
slicznie ci z tym brzuszkiem..suwaczka nie widze.

Ja i Zosia 33t 2d
1476931047612.jpg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Załączniki

• 1476931047612.jpg
    1476931047612.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 708
tez mnie ten "wplyw" zastanawia. ja z okresu dojrzewania a potem duzej wagi mam duzo na biuscie i na udach i na posladkach tyle ze drobne sa i moj maz na przyklad ich nie zauwaza:)))
nowych poki co nie mam. tlumacze to tym ze jak na mnie to malo przytylam (9kg) i do mojej maksymalnej wagi w zyciu brakuje mi sporo (16kg) to moze skora to pamieta i sie rozciaga? stosuje rozne oljeki (babydream, Palmers, Lirene). Teraz sie staram codziennie a wczesniej raczej co 2 dni. Oby nic sie nie pokawilo lacznie ze zwiotczala skora na brzuchu!

Ja i Zosia 33t 2dZobacz załącznik 779195

Śliczna mamusia!!!!
Piękny brzydko i sukienka extra :)

Ja i Zosia 33t 2dZobacz załącznik 779195

Pięknie Ci w tym czerwonym [emoji4][emoji126][emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry