reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

nie. nie odchudzam sie!
wiesz ja kiedys myslalam ze w ciazy bede mogla wreszcie bezkarnie tyć i ze wtedy to sobie pofolguje za wszystkie czasy!:))) mysle ze jakas czesc mamus tak wlasnie robi. mi sie jednak odmienilo bo po pierwsze mialam 10 kg nadwagi przed ciaza (tak odreagowalam 2 poronienia w ciagu jednego roku) a po drugie to mi ciezko juz teraz i dlatego juz wiecej bym nie chciala przytyc.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Kochana, absolutnie nie miałam na myśli, ze się odchudzasz. Tylko, że Twoim "odchudzaniem" jest rezygnacja ze słodyczy - co nazwałabym racjonalnym żywieniem.

Ja przed ciąża schudłam i mniej więcej przed dietą ważyłam tyle co obecnie w ciąży. Ja znowu panicznie bałam się utyć w ciąży, ale nie szło to ze zdrowym żywieniem niestety. Teraz mi już przeszło i będzie co ma być.

reklama
1476774618-1d1mld.jpeg
1476774621-1d1mld.jpeg

NASZ 30+3 !!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry