reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

No ja właśnie długo się nie wazylam, chyba z msc i aż mnie serce boli jak sobie pomysle że we wtorek mnie zwaza na wizycie i pewnie będzie ze 4 kg do przodu. O zgrozo

reklama
nadrobilas? eh...pieknie by bylo juz nie nadrabiac co? ale nie to ze jestem zla matka - oczywiscie zrowie dziecka najwazniejsze!
ale chociaz moglabym nie dostac rozstepow!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Czemu mialabys byc zla matka? Ja kocham moje malenstwo, mimo ze jeszcze sie nie urodzilo, a tez nie chce miec rozstepow i stosuje krem juz od trzeciego miesiaca :) nie sadze, zeby ktos chcial miec rozstepy, nie ma to nic wspolnego z byciem zla matka

Czemu mialabys byc zla matka? Ja kocham moje malenstwo, mimo ze jeszcze sie nie urodzilo, a tez nie chce miec rozstepow i stosuje krem juz od trzeciego miesiaca :) nie sadze, zeby ktos chcial miec rozstepy, nie ma to nic wspolnego z byciem zla matka
bardziej mialam na mysli moj egoizm zeby juz wiecej nie przytyc w ciazy!:) ale fakt faktem przez ostatni tydzien nie jadalam slodyczy. to tak to sie moge "odchudzac" bez szkody dla dziecka!

bardziej mialam na mysli moj egoizm zeby juz wiecej nie przytyc w ciazy!:) ale fakt faktem przez ostatni tydzien nie jadalam slodyczy. to tak to sie moge "odchudzac" bez szkody dla dziecka!

Chyba normalne, że żadna z nas nie chce dużo przytyć w ciąży i myślę, że jest to zgodne z kobieca logika.[emoji16] A jeśli nie odchudzasz się tylko racjonalnie jesz, to moim zdaniem wszystko z Tobą ok[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba normalne, że żadna z nas nie chce dużo przytyć w ciąży i myślę, że jest to zgodne z kobieca logika.[emoji16] A jeśli nie odchudzasz się tylko racjonalnie jesz, to moim zdaniem wszystko z Tobą ok[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
nie. nie odchudzam sie!
wiesz ja kiedys myslalam ze w ciazy bede mogla wreszcie bezkarnie tyć i ze wtedy to sobie pofolguje za wszystkie czasy!:))) mysle ze jakas czesc mamus tak wlasnie robi. mi sie jednak odmienilo bo po pierwsze mialam 10 kg nadwagi przed ciaza (tak odreagowalam 2 poronienia w ciagu jednego roku) a po drugie to mi ciezko juz teraz i dlatego juz wiecej bym nie chciala przytyc.

reklama
nie. nie odchudzam sie!
wiesz ja kiedys myslalam ze w ciazy bede mogla wreszcie bezkarnie tyć i ze wtedy to sobie pofolguje za wszystkie czasy!:))) mysle ze jakas czesc mamus tak wlasnie robi. mi sie jednak odmienilo bo po pierwsze mialam 10 kg nadwagi przed ciaza (tak odreagowalam 2 poronienia w ciagu jednego roku) a po drugie to mi ciezko juz teraz i dlatego juz wiecej bym nie chciala przytyc.

Grama ja przytylam przez remont a teraz w ciazy bardzo malo tyje i mam nadzieje, ze tak zostanie a po ciazy chcialabym zrzucic tez to co przytylam podczas remontu ....

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry