reklama
ja ostatnio tez mialam taki spadekej! schudlam kilogram dacie wiare?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
nadrobilas? eh...pieknie by bylo juz nie nadrabiac co? ale nie to ze jestem zla matka - oczywiscie zrowie dziecka najwazniejsze!ja ostatnio tez mialam taki spadek
ale chociaz moglabym nie dostac rozstepow!
majka23x
Fanka BB :)
Czemu mialabys byc zla matka? Ja kocham moje malenstwo, mimo ze jeszcze sie nie urodzilo, a tez nie chce miec rozstepow i stosuje krem juz od trzeciego miesiaca nie sadze, zeby ktos chcial miec rozstepy, nie ma to nic wspolnego z byciem zla matkanadrobilas? eh...pieknie by bylo juz nie nadrabiac co? ale nie to ze jestem zla matka - oczywiscie zrowie dziecka najwazniejsze!
bardziej mialam na mysli moj egoizm zeby juz wiecej nie przytyc w ciazy! ale fakt faktem przez ostatni tydzien nie jadalam slodyczy. to tak to sie moge "odchudzac" bez szkody dla dziecka!Czemu mialabys byc zla matka? Ja kocham moje malenstwo, mimo ze jeszcze sie nie urodzilo, a tez nie chce miec rozstepow i stosuje krem juz od trzeciego miesiaca nie sadze, zeby ktos chcial miec rozstepy, nie ma to nic wspolnego z byciem zla matka
nie wiem, bo to bylo poltora tygodnia temu...rozstepy mam na brzuchunadrobilas? eh...pieknie by bylo juz nie nadrabiac co? ale nie to ze jestem zla matka - oczywiscie zrowie dziecka najwazniejsze!
Nonkatoja
Chyba normalne, że żadna z nas nie chce dużo przytyć w ciąży i myślę, że jest to zgodne z kobieca logika.[emoji16] A jeśli nie odchudzasz się tylko racjonalnie jesz, to moim zdaniem wszystko z Tobą ok[emoji6]bardziej mialam na mysli moj egoizm zeby juz wiecej nie przytyc w ciazy! ale fakt faktem przez ostatni tydzien nie jadalam slodyczy. to tak to sie moge "odchudzac" bez szkody dla dziecka!
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
nie. nie odchudzam sie!Chyba normalne, że żadna z nas nie chce dużo przytyć w ciąży i myślę, że jest to zgodne z kobieca logika.[emoji16] A jeśli nie odchudzasz się tylko racjonalnie jesz, to moim zdaniem wszystko z Tobą ok[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz ja kiedys myslalam ze w ciazy bede mogla wreszcie bezkarnie tyć i ze wtedy to sobie pofolguje za wszystkie czasy!)) mysle ze jakas czesc mamus tak wlasnie robi. mi sie jednak odmienilo bo po pierwsze mialam 10 kg nadwagi przed ciaza (tak odreagowalam 2 poronienia w ciagu jednego roku) a po drugie to mi ciezko juz teraz i dlatego juz wiecej bym nie chciala przytyc.
reklama
creativo
Grama ja przytylam przez remont a teraz w ciazy bardzo malo tyje i mam nadzieje, ze tak zostanie a po ciazy chcialabym zrzucic tez to co przytylam podczas remontu ....nie. nie odchudzam sie!
wiesz ja kiedys myslalam ze w ciazy bede mogla wreszcie bezkarnie tyć i ze wtedy to sobie pofolguje za wszystkie czasy!)) mysle ze jakas czesc mamus tak wlasnie robi. mi sie jednak odmienilo bo po pierwsze mialam 10 kg nadwagi przed ciaza (tak odreagowalam 2 poronienia w ciagu jednego roku) a po drugie to mi ciezko juz teraz i dlatego juz wiecej bym nie chciala przytyc.