reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

No ja właśnie długo się nie wazylam, chyba z msc i aż mnie serce boli jak sobie pomysle że we wtorek mnie zwaza na wizycie i pewnie będzie ze 4 kg do przodu. O zgrozo

reklama
nadrobilas? eh...pieknie by bylo juz nie nadrabiac co? ale nie to ze jestem zla matka - oczywiscie zrowie dziecka najwazniejsze!
ale chociaz moglabym nie dostac rozstepow!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Czemu mialabys byc zla matka? Ja kocham moje malenstwo, mimo ze jeszcze sie nie urodzilo, a tez nie chce miec rozstepow i stosuje krem juz od trzeciego miesiaca :) nie sadze, zeby ktos chcial miec rozstepy, nie ma to nic wspolnego z byciem zla matka

Czemu mialabys byc zla matka? Ja kocham moje malenstwo, mimo ze jeszcze sie nie urodzilo, a tez nie chce miec rozstepow i stosuje krem juz od trzeciego miesiaca :) nie sadze, zeby ktos chcial miec rozstepy, nie ma to nic wspolnego z byciem zla matka
bardziej mialam na mysli moj egoizm zeby juz wiecej nie przytyc w ciazy!:) ale fakt faktem przez ostatni tydzien nie jadalam slodyczy. to tak to sie moge "odchudzac" bez szkody dla dziecka!

bardziej mialam na mysli moj egoizm zeby juz wiecej nie przytyc w ciazy!:) ale fakt faktem przez ostatni tydzien nie jadalam slodyczy. to tak to sie moge "odchudzac" bez szkody dla dziecka!

Chyba normalne, że żadna z nas nie chce dużo przytyć w ciąży i myślę, że jest to zgodne z kobieca logika.[emoji16] A jeśli nie odchudzasz się tylko racjonalnie jesz, to moim zdaniem wszystko z Tobą ok[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba normalne, że żadna z nas nie chce dużo przytyć w ciąży i myślę, że jest to zgodne z kobieca logika.[emoji16] A jeśli nie odchudzasz się tylko racjonalnie jesz, to moim zdaniem wszystko z Tobą ok[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
nie. nie odchudzam sie!
wiesz ja kiedys myslalam ze w ciazy bede mogla wreszcie bezkarnie tyć i ze wtedy to sobie pofolguje za wszystkie czasy!:))) mysle ze jakas czesc mamus tak wlasnie robi. mi sie jednak odmienilo bo po pierwsze mialam 10 kg nadwagi przed ciaza (tak odreagowalam 2 poronienia w ciagu jednego roku) a po drugie to mi ciezko juz teraz i dlatego juz wiecej bym nie chciala przytyc.

reklama
nie. nie odchudzam sie!
wiesz ja kiedys myslalam ze w ciazy bede mogla wreszcie bezkarnie tyć i ze wtedy to sobie pofolguje za wszystkie czasy!:))) mysle ze jakas czesc mamus tak wlasnie robi. mi sie jednak odmienilo bo po pierwsze mialam 10 kg nadwagi przed ciaza (tak odreagowalam 2 poronienia w ciagu jednego roku) a po drugie to mi ciezko juz teraz i dlatego juz wiecej bym nie chciala przytyc.

Grama ja przytylam przez remont a teraz w ciazy bardzo malo tyje i mam nadzieje, ze tak zostanie a po ciazy chcialabym zrzucic tez to co przytylam podczas remontu ....

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry