reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Grama Ty mieszkasz w Polsce i masz problemy ze snem ? czy za granicą i jest różnica czasowa he he ja o 2 w nocy to już chrapie :)
bingo! ale nie uznaje tego za klopoty ze snem... chodze spac o 22 i potem budze sie kolo 1-2 na siusiu i potem czytam sobie z godzinke forum albo ebooka na telefonie. a rano wstaje o 7 i jestem wyspana! wychodzi srednio 7-8 godzin snu i mi to wystarcza.
generalnie zawsze uwielbialam spac dlugo i moglam do 12 w soboty... ale od 4 lat czyli odkad przeprowadzilam sie do meza to wszystko sie zmienilo. najpierw budzilam sie o 4 i nie moglam juz usnac... potem rozne inne wariacje przerabialam... przyjmuje teraz przerwy w snie za norme i dokad budze sie rano wypoczeta (a nie zawsze tak jest) to uznaje ze jest ok.
licze ze jak sie przeprowadzimy do nowego domu to wreszcie bede przesypiac cale noce...o ile moja Zosia mi na to pozwoli. druga opcja jest taka ze po porodzie bede jak kazda matka przesypiac kazda wolna chwile:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
To tylko pozazdrościć :) ja gdybym mogła to przesypialabym 3/4 dnia. No ale niestety codzienne obowiązki na to nie pozwalaja. Nie wysypiam się w ciazy bardzo

To tylko pozazdrościć :) ja gdybym mogła to przesypialabym 3/4 dnia. No ale niestety codzienne obowiązki na to nie pozwalaja. Nie wysypiam się w ciazy bardzo
blad! jak sie maluch pojawi to raczej nie?:))) a tak serio to drzemki mi sie zdarzaja tez w dzien! jak mam czas to korzystam i spie "na zapas" zeby miec sile jak sie Zosia urodzi.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

A oto nasz brzuszek
Dzisiaj zaczelismy 28 tydzien
IMG_20160912_155847.jpg

Załączniki

• IMG_20160912_155847.jpg
    IMG_20160912_155847.jpg
    527,3 KB · Wyświetleń: 684
Witam. Jestem w 8 tyg ciazy lecz 3 dni temu dostalam plamienia i pojechalam do szpitala gdzie powiedziano mi ze wszystko w porzadku . Wczoraj bylam u ginekologa i stwierdzil ze jest drugi pecherzyk lecz bez cialka zoltego tak jakby sie nie rozwijal ale tam ten drugi plod ma juz 8 tyg i prawidlowo sie rozwija . Czy pecherzyk bez cialka zoltego moze zaszkodzic tam temu zarodkowi ? Lekarz kazal przyjsc mi za tydzien zeby zobaczyc co z tym pustym pecherzykiem . moze ktos cos slyszal o takim przypadku ? Z gory dziekuje za pomoc. Wiem ze to nie odpowiednia grupa ale prosze o porade . Biore tabletki duphaston i luteine bo przepisal mi lekarz wiec co bedzie z tym 2 pustympecherzykiem skoro 2 ma zarodek i serduszko i wszystkk jest prawidlowe i to 8 tydzien ?

Witam. Jestem w 8 tyg ciazy lecz 3 dni temu dostalam plamienia i pojechalam do szpitala gdzie powiedziano mi ze wszystko w porzadku . Wczoraj bylam u ginekologa i stwierdzil ze jest drugi pecherzyk lecz bez cialka zoltego tak jakby sie nie rozwijal ale tam ten drugi plod ma juz 8 tyg i prawidlowo sie rozwija . Czy pecherzyk bez cialka zoltego moze zaszkodzic tam temu zarodkowi ? Lekarz kazal przyjsc mi za tydzien zeby zobaczyc co z tym pustym pecherzykiem . moze ktos cos slyszal o takim przypadku ? Z gory dziekuje za pomoc. Wiem ze to nie odpowiednia grupa ale prosze o porade . Biore tabletki duphaston i luteine bo przepisal mi lekarz wiec co bedzie z tym 2 pustympecherzykiem skoro 2 ma zarodek i serduszko i wszystkk jest prawidlowe i to 8 tydzien ?
Masz racje to nie ten wątek. Tu mamy grudniowe wystawiają zdjecia swoich brzuszkow... Podobno taki drugi pusty pecherzyk sie wchlania i nie przeszkadza to prawidlowo rozwijającej sie ciazy.

Koleżanka tak miała: pusty pęcherzyk i drugi ze zdrowym zarodkiem. Ten zarodek ma teraz 3 latka. :happy: Lekarze na pewno wiedzą co robią.

reklama
Do góry