reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

Joasia-piekny, zgrabny brzusio:)

Emalka-po Twoim poscie i ja postanowilam sie zmierzyc i tez nie ma rozpaczy. Jest 112 a bylo 110 :-) w szoku jestem bo wydaje sie ze brzuch bardzo duzo urosl a to jednak zmylka chyba bardziej sie wypelnil i stad takie zludzenie u mnie.

reklama
1475603622620.jpg
z ostatniej chwili[emoji14]a cm 94 ... ( ludzie!!!! Ja chodzę :D )

jestem w 35 tyg ciąży :) bedzie syn <3 , TP 11.11

Załączniki

• 1475603622620.jpg
    1475603622620.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 978
Milagros ja chodzę w swoich tylko zamka nie zapinam[emoji14]dłuższy sweter i poszła .. bo mam dwie pary ciazowek ale jedne nie wygodne jak siedze a drugie za szerokie w dupie :(

A w życiu :o , hehe ja lubię mieć sukienki , kiecki ale nie lubię chodzić :/ źle się czuje

Iza- nie zdziwie sie jak Twoj tato bedzie w szoku jak przyjedziesz z synusiem :-D bratowa mojego w ciazy, teraz jest w 13 tygodniu i ma taki brzuszek jak Ty!
Gdzie ten brzdac tam sie skrywa?! :-D

Karosznurek Ty to bijesz wszystkie rekordy:) u mnie ju 9 kg teraz skoczylo i cos czuje ze waga bedzie szybciej rosla

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

Pterusinska śliczny ♡

Karosznurek no tak...zapomniałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Poduche i ja mam...to jednak ogromne zbawienie w obecnym stanie

Em Ka zgrabniutka mama

Joasia następna modelka [emoji6]

Iza fiu fiu jaki blond :) brzusio śliczny

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny u mnie tydzień temu (35+4) było 14kg na plusie.. :growl:
Zobaczymy ile dziś będzie :)
Chociaż najwięcej po miesięcznych wakacjach u teściowej poszło.. :D