reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
Karosznurek Ty masz nadzieję że urośnie a większość mam pewnie wręcz przeciwnie :D mi np jest już tak ciężko z wielkim brzuchem, a spanie to już koszmar..

karosznurek u mnie 33skonczony a moja "Mała" ponad 2,5kg. jeśli Usg sie nie myli to jak nic koło 4 bedzie jak dotrwam do terminu. cicho liczyłam ze nie bedzie kolosem bo sie boje rodzić takiego kloca hehe
u ciebie mniejsza dzidzia a ty tez zgrabniutka i malutka dziewczynka :-)

k8sad śliczny domek dla dwóch lokatorów i nie taki ogromniasty tylko zgrabny

pterusinska okrąglutki brzus ale nóżki masz jak modelka ;-)

Kółka dzięki, ale to chyba złudzenie optyczne :D
W ciąży wszystkie kilogramy w biodra mi idą i są ogromne :D całe szczęście ze z boku nie widać aż tak :D a jak do tego napuchnę popołudniu to wieloryb :D i tak jak rano jeszcze pierścionki sprzed ciąży jakoś włożę tak popołudniu te z palca serdecznego już na mały nie wchodzą :D

1475340347-p0s02t.jpeg
1475340358-bi0wgb.jpeg

Brzuszki brzuszki :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

u mnie brzusio ma 108 cm jak jestem najedzona i wzdęta hehe a rano nigdy nie mierzyłam może ciut mniej jest.
lkarosznurek dobra to umówmy sie ze ja rodzę tydzień wcześniej a ty pózniej ;-) zreszta z waga mojej królewny to i 2 tygodnie wcześniej chciałabym urodzić :-D

reklama
Joasia, świetnie wyglądasz :)

Skoro pomiary znowu na tapecie, to i ja się zmierzyłam jestem pozytywnie zaskoczona tylko 105cm, ostatnio jak się wszystkie mierzyłyśmy było 103cm :)

Do góry