reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
Karosznurek Ty masz nadzieję że urośnie a większość mam pewnie wręcz przeciwnie :D mi np jest już tak ciężko z wielkim brzuchem, a spanie to już koszmar..

karosznurek u mnie 33skonczony a moja "Mała" ponad 2,5kg. jeśli Usg sie nie myli to jak nic koło 4 bedzie jak dotrwam do terminu. cicho liczyłam ze nie bedzie kolosem bo sie boje rodzić takiego kloca hehe
u ciebie mniejsza dzidzia a ty tez zgrabniutka i malutka dziewczynka :-)

k8sad śliczny domek dla dwóch lokatorów i nie taki ogromniasty tylko zgrabny

pterusinska okrąglutki brzus ale nóżki masz jak modelka ;-)

Kółka dzięki, ale to chyba złudzenie optyczne :D
W ciąży wszystkie kilogramy w biodra mi idą i są ogromne :D całe szczęście ze z boku nie widać aż tak :D a jak do tego napuchnę popołudniu to wieloryb :D i tak jak rano jeszcze pierścionki sprzed ciąży jakoś włożę tak popołudniu te z palca serdecznego już na mały nie wchodzą :D

1475340347-p0s02t.jpeg
1475340358-bi0wgb.jpeg

Brzuszki brzuszki :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

u mnie brzusio ma 108 cm jak jestem najedzona i wzdęta hehe a rano nigdy nie mierzyłam może ciut mniej jest.
lkarosznurek dobra to umówmy sie ze ja rodzę tydzień wcześniej a ty pózniej ;-) zreszta z waga mojej królewny to i 2 tygodnie wcześniej chciałabym urodzić :-D

reklama
Joasia, świetnie wyglądasz :)

Skoro pomiary znowu na tapecie, to i ja się zmierzyłam jestem pozytywnie zaskoczona tylko 105cm, ostatnio jak się wszystkie mierzyłyśmy było 103cm :)

Do góry