reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
Lilith mojej siostrze tez rozeszly sie miesnie, ale kulki takiej nie miala.. jakos niedawno miala zakladana siatke i jest lepiej choc znow troszke sie rozeszlo :-\

Ale chudzielrc z Ciebie! =-O

Zreszta same zgrabne figury widze to chyba swojego nie wstawie haha :-D

Agulek tak to obecny stan, już się w spodnie nie mieszcze. Na szczęście nic nie przytyłam... jeszcze...

Ja się śmieje na te bliźniaki ale powiem Wam ze to samo było z synem miałam ogromny brzuch, lekarz na porodówce pytał czy to bliźniaki wiec sadze ze coś jest na rzeczy z ta wielkością.

Podobno ma to po Babci ze oby dwie od raxu nie możemy tego ukryć.

A jeszcze z nikolem byłam szczupła, bo teraz to i na pewno jeszcze tłuszczyk nie zrzucony tam jest.

Ale wy Jesteście mega szczupłe wowww i brzuszki piękne. Bardzo podziwiam takie zacięcie do ćwiczeń. Lilith wydać ze brzuch wypracowany. I oby teraz nie bolał...

Niezly brzuchol KEejti :))) [emoji7]

Karineczka wlasnie musialabym matki zapytac jak ona miala w ciazy, ale my niestety slabo zzyte jestesmy. Na wiadomosc o ciazy nic nie powiedziala i nigdy potem nie zapyt co u mnie... Coz przykre

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Raczej nie jestem z tych zwierzajacych, zwlaszcza po wielokrotnych rozczarowaniach na "przyjaciolkach"

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

8+6 jak ja będę wyglądać w listopadzie ;-)

Załączniki

• 1459508061391.jpg
    1459508061391.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 268
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry