reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
Wyjsciowo, chyba ostatnie dni z koturnami /obcasami [emoji29][emoji4]
1469459121-jas3qh.jpeg

1469459137-xdl4up.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agulek aleś Ty zgrabna

Karosznurek u mnie też po pierwszej super brzuch został ale teraz chyba będzie zwis konkretny

Joasia jaki dinozaur, fajny okrągły brzuszek

Ja się czuję jak dinozaur w ciążowych ciuchach ale takich luźnych a najlepiej w obcislych

Agulek ale laska :D

Kejti ja też wolę dopasowane, w luźnych czuję się dwa razy większa i płakać mi się chce.
A jeszcze mój mąż widząc babkę w 8-9mc mówi do mnie "ty chyba takiego wielkiego brzucha mieć nie będziesz co?" A jak mu odp że gdzies dziecko musi mieszkać i wielki brzuch to jeden z elementów ciąży to oczywiście się poprawił że przecież będzie mi ciężko chodzić a nie o to że będę wyglądać jak wieloryb [emoji23]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Już się chyba nauczył ze czasami lepiej zamilknac :-D Ale ja wiem że malutkiego brzucha nie będę mieć bo już teraz jest duży :)

reklama
Emalka-moj maz sie smieje ze ja mam kluska slaskiego :-D kiedy mam dopasowana bluzke to widac wglebienie w miejscu pepka :-D ale ja od zawsze mialam gleboki dolek. Ciekawe czy wyjdzie mi na wierzch :-D

Do góry