reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Zuzkon nie przejmuj sie rozstepami!!!! Kobieto wiadomo ze nie moze byc idealnie ale nie popadajmy tez w skrajnosci. Glowa do gory!! Dla swojej dzieciny i tak bedziesz najcudowniejsza, najpiekniejsza i najwspanialsza mamusia!!!

Ewelinka
ja juz wiem gdzie mam te kilogramy:tak::tak: A przy okazji Fajny avatar

reklama
Anka dzieki za takie slowa. masz racje ze dla niego zawsze bede najpiekniejsza. masz racje no nie wszystko jest idealne. dziekuje

ANia nie opowiadaj głupot, ta waga to tylko woda i brzuch, bo ani uda, ani tyłek Ci się rozsadziło.

Anka, jesteś cudnie zgrabniutka!!! Dziewczyny wiedzą, co mówią.
Ja przytyłam tyle, co Ty, ale po mnie zdecydowanie bardziej widać....
Oto dowód::baffled:
2013-02-21 13.42.53.jpg

Makunia Ania sama radość patrzeć na takie brzuchatki :-):-):-):-) Kwitniecie :-):-):-):-)
Zuzkon rozstępy zmorą naszą ehh..mnie na brzuchu nie wyszły, ale tyłek...uda..ehh
ale kij im w oko i tak jesteśmy piękne;-)

reklama
Do góry