reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Anka piękny brzuszek i faktycznie chyba jest niżej:)
Aleksp śliczne zdjęcie:)
Zuzkon jeśli masz taką możliwość to skonsultuj się z lekarzem, może to tylko skurcze przepowiadające, ale lepiej żebyś była spokojniejsza

Anka wow, coraz to okrąglejszy ten Twój brzuszek, i nie wydaje mi się żeby opadł.
Aleksp ślicznie wyglądasz :-)
Zuzkon wczoraj też tak miałam w szpitalu, minęło choć nocka nieciekawa była, dziś już na ktg tylko jeden skurcz się zapisał więc pewnie te Braxtona. Choć moja córa podczas tych skurczy szaleje.

Anka jaki spostrzegawczy bratanek:-) Przynajmniej możesz oddychać, ja też bym chciała żeby choć trochę opadł, to ta zgaga by odpuściła i wreszcie nabrałabym powietrza w płuca:-D

reklama
_DSC_0988.jpgTo jedno ze zdjęć z naszej brzuszkowej sesji. Tydzień 34, wczoraj odebralismy zdjęcia. Mężusiowi najbardziej podoba się własnie to zdjęcie.

Do góry