reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Anka piękny brzuszek i faktycznie chyba jest niżej:)
Aleksp śliczne zdjęcie:)
Zuzkon jeśli masz taką możliwość to skonsultuj się z lekarzem, może to tylko skurcze przepowiadające, ale lepiej żebyś była spokojniejsza

Anka wow, coraz to okrąglejszy ten Twój brzuszek, i nie wydaje mi się żeby opadł.
Aleksp ślicznie wyglądasz :-)
Zuzkon wczoraj też tak miałam w szpitalu, minęło choć nocka nieciekawa była, dziś już na ktg tylko jeden skurcz się zapisał więc pewnie te Braxtona. Choć moja córa podczas tych skurczy szaleje.

Anka jaki spostrzegawczy bratanek:-) Przynajmniej możesz oddychać, ja też bym chciała żeby choć trochę opadł, to ta zgaga by odpuściła i wreszcie nabrałabym powietrza w płuca:-D

reklama
_DSC_0988.jpgTo jedno ze zdjęć z naszej brzuszkowej sesji. Tydzień 34, wczoraj odebralismy zdjęcia. Mężusiowi najbardziej podoba się własnie to zdjęcie.

Do góry