Ano właśnie... ja też mam wrażenie, że piersi zmalały, a rozstępy zostały . Co do smarowania to mam balsam do biustu bielendy, a poza tym Mleczko do ciała Garniera z syropem z klonu, z tej czerwonej serii do skóry suchej I nim smaruję całe ciało łącznie z brzuszkiem. Dla mnie jest lepsze niż niejeden drogi balsam...
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Hmmm ja w pierwszej ciazy i teraz smaruje sie oliwka dla dzieci
Przy Laurze dostalam rozstepow na posladkach i udach, ktorych moj maz nie widzitak bynajmniej twierdz Biust mialam spory ale ze go smarowalam tak jak i brzuch rozstepow nie dostalam
Teraz mam nauczke i smaruje wszystko, z tym ze teraz biust mam taki jaki i przed ciaza chyba przy synku nie rosna
Nie mam rozstepow i mam nadzieje ze w tej ciazy ich nie dostane
Przywiozlam z Polski krem przeciw rozstepom z AA i czasem uzywam ale szybciej i latwiej jest mi siegnac po oliwke
Przy Laurze dostalam rozstepow na posladkach i udach, ktorych moj maz nie widzitak bynajmniej twierdz Biust mialam spory ale ze go smarowalam tak jak i brzuch rozstepow nie dostalam
Teraz mam nauczke i smaruje wszystko, z tym ze teraz biust mam taki jaki i przed ciaza chyba przy synku nie rosna
Nie mam rozstepow i mam nadzieje ze w tej ciazy ich nie dostane
Przywiozlam z Polski krem przeciw rozstepom z AA i czasem uzywam ale szybciej i latwiej jest mi siegnac po oliwke
a ja rozstepy dostalam, gdy zaczelam dojrzewac. sa zupelnie niewidoczne, jak jestem przy normalnej wadze, teraz wyszly z ukrycia i strasza, ale nie jakos strasznie... bardziej obawiam sie zylakow! ma ktoras z was z nimi do czynienia? :-( bo ja zauwazylam na obu lydkach niebieskie zylki, wczesniej ich nie bylo
NomiMalone
Fanka BB :)
a ja rozstepy dostalam, gdy zaczelam dojrzewac. sa zupelnie niewidoczne, jak jestem przy normalnej wadze, teraz wyszly z ukrycia i strasza, ale nie jakos strasznie... bardziej obawiam sie zylakow! ma ktoras z was z nimi do czynienia? :-( bo ja zauwazylam na obu lydkach niebieskie zylki, wczesniej ich nie bylo
Z żylakami ja mam do czynienia (u mnie to genetyczne) . Juz miałam żylaka na lewej nodze przed ciążą ale nie był taki tragiczny. Teraz sie powiększył, i doszło kilka na kolanie , wszystko na lewej nodze. 2x dziennie biorę Cyklo 3-forte na żylaki i nosze pończochy uciskowe na żylaki. Jedynie mam nadzieję wytrzmac te 2 miesiące a później jakoś to się zatrzyma, i wtedy koniecznie jakas operacja/zabieg.
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
maryńka od niebieskich żyłek do żylaków daleko w ciąży te niebieskie żyłki są bardziej widoczne (zwłaszcza na brzuchu i piersiach). Pewnie po ciąży nie będziesz miała po nich śladu. Ja za to ogólnie mam dość prześwitującą skórę i u mnie na całym ciele zawsze widać żyłki ale żylaki to to nie są
Królowa_Dramatu ja tez lubie troszke podramatyzowac ;-) moja babcia i ciocia maja straszne zylaki i snia mi sie juz one po nocach ogolnie to na calym ciele wyszly mi zylki, skora jest jakby przezroczysty, ale to na lydkach jakies takie inne, stad moje pytanie
anka26_x_07
reklama
anka26_x_07
Ale masz zgrabny brzusio slicznie!
Podziel się: