reklama
nimitii superancka fota! czemu juz wiecej nie robisz??
bo nie ma komu mi zrobić a mąż nie chce :/
anka26_x_07
Mama Laury :)
do lustra kochana do lustrabo nie ma komu mi zrobić a mąż nie chce :/
Ja tak robie bo mi tez nie ma kto zrobic
Madzia_83
Fanka BB :)
mój 90-91cm skórczył się o 2cm i raczej ostatnio też stoi już w miejscu, maluch też już mniej kopie teraz bardziej się przeciąga Mam nadzieje że brzuch tylko troszkę się jeszcze powiększy i na 6 tyg nie będe musiała kupować nowej kurtki bo mieszcze się w swoje normalne
roksaa
do lustra kochana do lustra
Ja tak robie bo mi tez nie ma kto zrobic
Heh ja też tak robię, inaczej nie miałabym jak się wam pochwalić moim brzuniem.
Aniulkas piękny brzuszek
Deizzi
mój 90-91cm skórczył się o 2cm i raczej ostatnio też stoi już w miejscu, maluch też już mniej kopie teraz bardziej się przeciąga Mam nadzieje że brzuch tylko troszkę się jeszcze powiększy i na 6 tyg nie będe musiała kupować nowej kurtki bo mieszcze się w swoje normalne
Ja też się "jeszcze" mieszcze w swoim płaszczu. Zapina się o dziwo
Dziewczyny, a ja mam pytanie do tych, które dopadły rozstępy na brzuchu w tej lub poprzedniej ciąży - kiedy je zauważyłyście? Jedni mówią, że największe prawdopodobieństwo jest na samym końcu ciąży, inni, że jak się do 6-7 miesiąca nie pojawią to już raczej będzie ok.. Ale na to chyba nei ma reguły? Moja skóra na brzuchu wygląda jak na razie całkiem nieźle, liczę na to, że chociaż tego brzuszka mi natura oszczędzi bo piersi, uda i biodra są całe w perłowe paski .
reklama
makunia ja mam taką samą nadzieję jak Ty zawsze miałam małe piersi i na początku ciąży zrobiły się baloniaste i niestety całe w rozstępach a najgorsze jest to, że już znowu są w swoim dawnym rozmiarze. mogłyby chociaż takie duże zostać. smarujesz jakimiś preparatami swoje piersi?
co do brzuszka, to zawsze miałam troszkę oponki więc mam troszkę więcej skóry, to może rozstępy ominą tę część ciała.
co do brzuszka, to zawsze miałam troszkę oponki więc mam troszkę więcej skóry, to może rozstępy ominą tę część ciała.
Podziel się: