reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
A to moj brzuszek w sylwestra i mojego męzusia chuderlaczka :) a.jpg

mój 90-91cm skórczył się o 2cm:) i raczej ostatnio też stoi już w miejscu, maluch też już mniej kopie teraz bardziej się przeciąga:) Mam nadzieje że brzuch tylko troszkę się jeszcze powiększy i na 6 tyg nie będe musiała kupować nowej kurtki bo mieszcze się w swoje normalne:)

mój 90-91cm skórczył się o 2cm:) i raczej ostatnio też stoi już w miejscu, maluch też już mniej kopie teraz bardziej się przeciąga:) Mam nadzieje że brzuch tylko troszkę się jeszcze powiększy i na 6 tyg nie będe musiała kupować nowej kurtki bo mieszcze się w swoje normalne:)

Ja też się "jeszcze" mieszcze w swoim płaszczu. Zapina się o dziwo :)

Dziewczyny, a ja mam pytanie do tych, które dopadły rozstępy na brzuchu w tej lub poprzedniej ciąży - kiedy je zauważyłyście? Jedni mówią, że największe prawdopodobieństwo jest na samym końcu ciąży, inni, że jak się do 6-7 miesiąca nie pojawią to już raczej będzie ok.. Ale na to chyba nei ma reguły? Moja skóra na brzuchu wygląda jak na razie całkiem nieźle, liczę na to, że chociaż tego brzuszka mi natura oszczędzi bo piersi, uda i biodra są całe w perłowe paski :sorry:.

reklama
makunia ja mam taką samą nadzieję jak Ty :) zawsze miałam małe piersi i na początku ciąży zrobiły się baloniaste i niestety całe w rozstępach :( a najgorsze jest to, że już znowu są w swoim dawnym rozmiarze. mogłyby chociaż takie duże zostać. smarujesz jakimiś preparatami swoje piersi?
co do brzuszka, to zawsze miałam troszkę oponki więc mam troszkę więcej skóry, to może rozstępy ominą tę część ciała.

Do góry