reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
Ala, Anka pocieszyły mnie zdjęcia Waszych brzuszków, bo ja też mam już wielgaśny.
Kiniusia ja miałam kolczyk w ciąży ze Szczepkiem tylko, że nie miałam jeszcze wygojonego i non stop sie grzebało dlatego wyjęłam a nie zamierzałam, kupiłam nawet specjalny kolczyk z takiego specjalnego plastiku.
Ja sobie przekułam pępek w ramach prezentu ślubego dla Męża, tylko że w noc poślubną "zmajstrowaliśmy" Synka:-)
Kiniusia ja miałam kolczyk w ciąży ze Szczepkiem tylko, że nie miałam jeszcze wygojonego i non stop sie grzebało dlatego wyjęłam a nie zamierzałam, kupiłam nawet specjalny kolczyk z takiego specjalnego plastiku.
Ja sobie przekułam pępek w ramach prezentu ślubego dla Męża, tylko że w noc poślubną "zmajstrowaliśmy" Synka:-)
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Kolczyk wyciągnęłam, ale nie zrezygnuję z niego na pewno po ciąży wróci na swoje miejsce, bo go "kocham" Ja mam przekłuty pępek od 6 lat więc już dawno wszystko wygojone (to był element mojego buntu młodzieńczego miałam 16 lat jak go zrobiła)
Ale gina jeszcze dokładnie podpytam o co chodzi, że kazał wyjąć. Bo wczoraj byłam tak dzidzią zaaferowana, że nawet nie pomyślałam
Ale gina jeszcze dokładnie podpytam o co chodzi, że kazał wyjąć. Bo wczoraj byłam tak dzidzią zaaferowana, że nawet nie pomyślałam
Patrycja2810
ala- brzuszek mam podobny
truskafffka
dziewczyny pooglądałam brzuszki, te z początku i te teraz pięknie rosnące :-)
Ala...cóż za piękny Cmok i brzuszek cudny, ma maluszek super miejscówkę
a to u mnie..początek czwartego miesiąca
Zobacz załącznik 501047
Ala...cóż za piękny Cmok i brzuszek cudny, ma maluszek super miejscówkę
a to u mnie..początek czwartego miesiąca
Zobacz załącznik 501047
reklama
Podziel się: