reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Agulaula - słodziaszkowy brzuszek :-)

a u mnie na odwrót. Wszyscy komentują,że praktycznie nic nie widać po mnie,że w ciąży..eee tam :-) najważniejsze,że ja widzę mój rosnący brzuszek :-)

reklama
Dali - bluzeczka kupiona już dawno temu :-) ja od dawna lubiłam takie dłuższe bluzeczki nosić i teraz się sprawdzają przy rosnącym brzuszku !
no u mnie ciąży się już nie ukryje ale nawet nie mam takiego zamiaru, lubię ten mój brzuszek ale oglądam go dokładnie z każdej strony i go podziwiam, nie chciałabym, żeby poszło mi na boczki , ładnie codziennie smaruję i czekam na tą kreskę na brzuszku ale się nie pojawia :-(
u mnie ludzie w pracy też jak ze mną gadają to cały czas się na brzuszek patrzą zamiast mi w oczy ;-) głaskają i dotykają i gadają do Agatki ;-)

agulaula-no brzusio piękny jak na chłopaka:) a tam Agacia urzęduje:)

wczoraj znajomi na pikniku: "jejku ale wielki, boże tydzień temu był mniejszy i za każdyma razem coraz większy!!!! a dzisiaj moja lekarka rodzinna: to na kiedy masz termin? ja mówie że na sierpień a ona oczy na wierzch i mówi a moje ty masz tam dwoje?
ale się uśmiałam, tylko serio zaczynam wyglądać jak 7-my miesiąc, co będzie później?

Sliczne brzusiee :)
A oto nasz z 20 tyg :)
Zdjęcie014.jpg

Ostatnia edycja:
Agulalula i Anna śliczne macie brzuszki :-)

A co do komentarzy ludzi, to czasami naprawdę mogliby sobie dać na wstrzymanie....jakby nie rozumieli, że nie każda z nas dobrze radzi sobie z dodatkowymi kilogramami....

reklama
Do góry