reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Jaskółka, brzuszek masz super:-)
A ja nic nie przytyłam..dalej ważę ponad 4,5kg mniej niż przed ciążą, trochę zaczyna mnie to martwić.

U MNIE KOCHANE NA WADZE NA PLUSIE OKOŁO 5,5 KG.:-) CZYLI WAGA 60,5 KG.
Wizytę kontrolną po szpitalu mam w czwartek -więc dokładnie mnie tam zważą to napiszę

Ostatnia edycja:
Śliczne brzuszki!Mój już duuużżżyyy,kogo spotkam to mysli,że mam termin na maj.Jednak ja sie cieszę-przecież płakac nie bedę.Z córcią miałam ogromny,więc i teraz mnie to nie martwi.
Mam na plusie 8 kg-jutro "dzień wagi" ,więc powiem dokładnie.Ważę się co 3 tygodnie-przed wizytą u lekarza.

a to mój brzusio - mieszkanko Agaty ;-) 22 tydzień :-D

Załączniki

• 4.04.2011 - 22 tydz.jpg
    4.04.2011 - 22 tydz.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 44
Agatkowy domek slicznt...lekko szpiczasty ...takie mi sie najbardziej podobaja.A bardzo fajna masz bluzeczke...nowa może??

Moj na zdjeciach taki sobie duzy,w lustrze całkkiem całkiem a od gory mam wrazenie ze to olbrzyma..tez tak macie?

AGULAULA kolejny zgrabniolek brzusiowy! super!

musze zrobic sobie zdjatko cobyscie zobaczyly jaki moj juz spory, ja juz sie przyzwyczailam ale ludzie nie , he he, dzis znajoma z pracy zapytala: ojej a moze tam rosnie maly slon? ludzie maja tupet co?

reklama
Do góry