reklama
Dziewczyny, macie duszności? Ja mam niestety. Czasem mam wrażenie, że płuca mam za małe i oddechu nie mogę złapać. Wiem że w ciąży to normalne, ale w poprzedniej zaczęło się dopiero ok 7 miesiąca kiedy brzuszek był już pokaźny. Do tego jeszcze to wysokie tętno..ostatnio 135/min..
Marcelinaa
Fanka BB :)
A ja bardziej wyglądam jak tłuścioch a nie kobieta w ciąży
Nie mam takiej ładnej piłeczki tylko ogólny rozrost w pasie..
szuszu ja i jedno i drugie po połowie.. i piłka.. i tłuścioch..pół na pół..
a duszności mam jak coś komuś opowiadam hahaha i wtedy muszę przerwać sapiąc jakbym weszła właśnie na 4 piętro, złapać oddech i kontynuować
Marcelinaa
a tak w ogóle to wyjęłam w niedziele kolczyk :-( wydawało mi się, że dziurka zaczyna się naciągać .. teraz tylko żebym nie miała wielkiej blizny plis plis plis !
Marcelinaa
no ja mieszkam na 4tym
szuszu mam nadzieję ,że wkrótce wyjdzie ci ten upragniony brzuszek. Ale wiem co czujesz, ja przez pierwsze 4 miesiące to wyglądałam jakbym przytyła i źle się z tym czułam. A teraz to już przynajmniej widać,że jestem w ciąży...
Marcelinaa
w kazdym razie jak chodze to sie czuje w ciazy, jak siedze nie he he
ja tak samo
reklama
Dali
dokladnie dokladnie...łącze się w bólu a przeciez macica jest dopiero nieco nas pępkiem ...to okropne uczucie ....mi troche pomaga nawilżacz powietrza troche bardziej mi rześko,ale i tak czuje sie jak by slon na mnie siedzial a przeciez nie mam duzego brzucha.Plus niemoge chodzic bo mnie ciągnie od kosci ogonowej do nogi ...i chodze jak kaczka ....masakra....Dziewczyny, macie duszności? Ja mam niestety. Czasem mam wrażenie, że płuca mam za małe i oddechu nie mogę złapać. Wiem że w ciąży to normalne, ale w poprzedniej zaczęło się dopiero ok 7 miesiąca kiedy brzuszek był już pokaźny. Do tego jeszcze to wysokie tętno..ostatnio 135/min..
Podziel się: