reklama
a ja sie zastanawiam czy przy małych brzuszch tez sie brzuszek w wymiarach obniża...ja wciaz w okolicach 95 cm ale wyraznie wyczuwam ze macica konczy sie duzo nizej.
Devi, ja miałam wcześniej prawie 100cm w pępku, teraz mam 96-97cm, więc przy małym brzuszku jak opada wymiary też się zmieniają;-)
nadzieja!
Fanka BB :)
o edyta.edit czyli obniżył ci się już brzusio!:-)
u mnie rozstępów póki co brak i mam nadzieję że stan ten już utzryma się do porodu i bezpośrednio po nim (słyszałam że nawet kilka dni po porodzie też mogą wyjść!)
Mnie również rozstępy omineły - też sie cały czas smaruje (fissanem) ale nie wiem czy to on tak działa czy poprostu taka natura. Moja bratowa używała wszystkiego co tylko się da i rozstępów cały brzuch :-(. Nie wiem jak to z tym jest... Ja za to mam wielka blizne po kolczyku na pępku (młode głupie lata). Kideyś to była kropeczka a terazzzzzzzzz oj wielka blizna do samego środka pępka który wylazł sobie na wieszch ! Ale nie moge narzekać oby tylko tyle do końca.
Po porodzie mogą się jeszcze pojawić ??
B
beti2223
Gość
mucha_nie_siada
nadzieja! NIESTETY! Nie miałam ani jednego rozstępu na brzuchu (z przodu) w ciąży z Li. I byłam z tego mega dumna. Urodziłam. Następnego dnia poszłam pod prysznic, i tam było duże lustro - caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaały brzuch mi obsypało. Myślałam, że się zabiję.
reklama
flower188
ano nadzieja mogą...:-(bratowej wyszły 2 dni po porodzie
beti nie chce dołować ale mi się wydaje ze nawet wyzej chyba ze w zlej kolejnosci spojrzalam ale mną się nie sugeruj bo jak nie mam soczewek to krecik jestem (okulary mam stare i duuzo za slabe)
edit. bo zapomniałam
Devi - ja też się tak zastanawiam czy wszytskim te bzruszki opadają (nawet nie tyle czy pzry małychale ogolnie) bo ja tak sobie myślę: brzuszek opada jak głowka wstawia sie do kanalu rodnego a moja lobuziara zrobila to juz pod koniec maja (dlatego musialam lezec plackiem) wiec moze u mnie nie opadnie?
beti nie chce dołować ale mi się wydaje ze nawet wyzej chyba ze w zlej kolejnosci spojrzalam ale mną się nie sugeruj bo jak nie mam soczewek to krecik jestem (okulary mam stare i duuzo za slabe)
edit. bo zapomniałam
Devi - ja też się tak zastanawiam czy wszytskim te bzruszki opadają (nawet nie tyle czy pzry małychale ogolnie) bo ja tak sobie myślę: brzuszek opada jak głowka wstawia sie do kanalu rodnego a moja lobuziara zrobila to juz pod koniec maja (dlatego musialam lezec plackiem) wiec moze u mnie nie opadnie?
Ostatnia edycja:
Podziel się: