reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
I do tego wszedzie takie male zylki - pajaczki, nigdy tego nie mialam, nawet nie wiem co to jest i co z tym robic?

Mam tak samo, na całym brzucholu żyły małe, duże. Okropnie to wygląda. Wydaje mi się że to przez to że skóra taka naciągnięta i cienka jest. I że to zniknie jak brzucho zejdzie. Licze na to

Marcelina świetny brzusio!!!

patrze na nasze brzuszki i nie umiem uwierzyć, że już 9 miesiąc, niedawno się dowiedziałam, że jestem w ciąży, a teraz już rodzić czas!!!:)))

ja mam w brzuchu 100 :p rozstępy pojawiły mi się po lewej stronie brzuszka i na posladku, ale w takim miejscu, ze nie bedzie widac :p no trudno i tak myslalam, ze bedzie gorzej, smaruje się cały czas fissanem i z penaten mam oliwke i wszystkie koszulki do spania uwalone w kremie od wewnątrz :)

o edyta.edit czyli obniżył ci się już brzusio!:-)
u mnie rozstępów póki co brak i mam nadzieję że stan ten już utzryma się do porodu i bezpośrednio po nim (słyszałam że nawet kilka dni po porodzie też mogą wyjść!:wściekła/y:)

reklama
flower na to wygląda-mierzyłam się kilka dni temu-rano-na czczo-co by wymiary były wiarygodne :-DByło 116,a dziś 113 cm.Jakoś nie widzę dużej zmiany...no ale miara nie kłamie.

Do góry