reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

a mi sie chyba pojedyncze jasniutkie pojawily na posladku i udzie ale mysle ze jak troche sie zmijsze po porodzie to ich tez nie bedzie widac bo poki co trzeba sie wypiac w dobrym kierunku do swiatal zeby cos dostrzec...no i kremiki mam nadzieje ze tez cos daja. Poki co używam Ziaja Mama a potem powróce do serum Eveline

reklama
ojojoj to ja już może nie narzekam :baffled: bo ja w takim razie dopiero wkraczam w świat rozstępowy.. moja mama też ma księżyc w pełni na brzuchu, jej siostra też ma a i babcia też miała..więc genetycznie też jestem nimi spaczona.. Nikos myślę, że rozstępy nie były by mniejsze.. co innego jak skóra sucha, swędząca..
skąd mam na bokach to wiem- bo tam dość napięta skóra i jednak dźwiga ten ciężar najbardziej..ale skąd mam np. na górze ud? tam miękko i sprężycie..chyba, że to ten rozsadzający tłuszcz :-D:-D

Szuszu dzięki :zawstydzona/y:

Akashia piękne zdjęcie
Marcelinaa
piękna piłeczka. I proporcje zachowane- wcięcie, tyłek- super!;-)

No mi parę dni temu wyskoczyły rozstępy na bokach-boczkach:) cholerstwo, ale też się ich spodziewałam. Już mam listę kosmetyków, którymi będę na nie działać po ciąży, żeby zbladły i spłyciły się...brrr

Ja w poprzedniej ciąży smarowałam się regularnie i 2 tygodnie przed porodem wylazły małe na brzuszku-po bokach szybciej,no ale byłam wielka,wiec gdzieś wyszły szybciej.
Teraz nie używałam żadnych kremów na rozstępy i mam dużo na brzuszku,no ale wielki też jest,więc wcale sie nie dziwię.Zresztą wszyskie kobitki w rodzinie zasypane rozstępami-babcia,mama,siostry-taki chyba rodzaj skóry.Moja teściowa nie ma ani jednego-choć nosi rozmiar 50,szwagierka tez nic...

reklama
Rany, jak patrze na Wasze brzuszki, to przy moim bembzonie jakies malenstwa! :baffled: 121cm w obwodzie!

Rozstepy mi niestety wyszly na boczkach i to juz w polowie ciazy. Do tego na biodrach i na plecach nad dupskiem. Cos tam na cycku i pod kolanami :szok: Ehh, szkoda gadac! I do tego wszedzie takie male zylki - pajaczki, nigdy tego nie mialam, nawet nie wiem co to jest i co z tym robic?

Do góry