a mi sie chyba pojedyncze jasniutkie pojawily na posladku i udzie ale mysle ze jak troche sie zmijsze po porodzie to ich tez nie bedzie widac bo poki co trzeba sie wypiac w dobrym kierunku do swiatal zeby cos dostrzec...no i kremiki mam nadzieje ze tez cos daja. Poki co używam Ziaja Mama a potem powróce do serum Eveline
reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
ojojoj to ja już może nie narzekam bo ja w takim razie dopiero wkraczam w świat rozstępowy.. moja mama też ma księżyc w pełni na brzuchu, jej siostra też ma a i babcia też miała..więc genetycznie też jestem nimi spaczona.. Nikos myślę, że rozstępy nie były by mniejsze.. co innego jak skóra sucha, swędząca..
skąd mam na bokach to wiem- bo tam dość napięta skóra i jednak dźwiga ten ciężar najbardziej..ale skąd mam np. na górze ud? tam miękko i sprężycie..chyba, że to ten rozsadzający tłuszcz
Szuszu dzięki
skąd mam na bokach to wiem- bo tam dość napięta skóra i jednak dźwiga ten ciężar najbardziej..ale skąd mam np. na górze ud? tam miękko i sprężycie..chyba, że to ten rozsadzający tłuszcz
Szuszu dzięki
Akashia piękne zdjęcie
Marcelinaa piękna piłeczka. I proporcje zachowane- wcięcie, tyłek- super!;-)
No mi parę dni temu wyskoczyły rozstępy na bokach-boczkach cholerstwo, ale też się ich spodziewałam. Już mam listę kosmetyków, którymi będę na nie działać po ciąży, żeby zbladły i spłyciły się...brrr
Marcelinaa piękna piłeczka. I proporcje zachowane- wcięcie, tyłek- super!;-)
No mi parę dni temu wyskoczyły rozstępy na bokach-boczkach cholerstwo, ale też się ich spodziewałam. Już mam listę kosmetyków, którymi będę na nie działać po ciąży, żeby zbladły i spłyciły się...brrr
Marcelinaa
tak tak, tak naprawdę wcale nie jesteś w ciąży, masz 65 lat i jesteś emerytowanym górnikiem ze Śląska
B
beti2223
Gość
tak tak, tak naprawdę wcale nie jesteś w ciąży, masz 65 lat i jesteś emerytowanym górnikiem ze śląska :-d
dobre dobre
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
rozstępy- głupi temat! Ja smarowałam podwójnie działającą mustella i ***** dała!
edyta.editt
Ja w poprzedniej ciąży smarowałam się regularnie i 2 tygodnie przed porodem wylazły małe na brzuszku-po bokach szybciej,no ale byłam wielka,wiec gdzieś wyszły szybciej.
Teraz nie używałam żadnych kremów na rozstępy i mam dużo na brzuszku,no ale wielki też jest,więc wcale sie nie dziwię.Zresztą wszyskie kobitki w rodzinie zasypane rozstępami-babcia,mama,siostry-taki chyba rodzaj skóry.Moja teściowa nie ma ani jednego-choć nosi rozmiar 50,szwagierka tez nic...
Teraz nie używałam żadnych kremów na rozstępy i mam dużo na brzuszku,no ale wielki też jest,więc wcale sie nie dziwię.Zresztą wszyskie kobitki w rodzinie zasypane rozstępami-babcia,mama,siostry-taki chyba rodzaj skóry.Moja teściowa nie ma ani jednego-choć nosi rozmiar 50,szwagierka tez nic...
reklama
Malgo000
Rany, jak patrze na Wasze brzuszki, to przy moim bembzonie jakies malenstwa! 121cm w obwodzie!
Rozstepy mi niestety wyszly na boczkach i to juz w polowie ciazy. Do tego na biodrach i na plecach nad dupskiem. Cos tam na cycku i pod kolanami Ehh, szkoda gadac! I do tego wszedzie takie male zylki - pajaczki, nigdy tego nie mialam, nawet nie wiem co to jest i co z tym robic?
Rozstepy mi niestety wyszly na boczkach i to juz w polowie ciazy. Do tego na biodrach i na plecach nad dupskiem. Cos tam na cycku i pod kolanami Ehh, szkoda gadac! I do tego wszedzie takie male zylki - pajaczki, nigdy tego nie mialam, nawet nie wiem co to jest i co z tym robic?
Podziel się: