reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

a to druga sprawa, jeszcze z obcasami, brzuchem i dzieckiem małym..... :-D
Ale wiecie co, te dziewczyny z brzuchami też dziwnie patrzyły :szok:
No ja rozumiem, że może one się źle czują, sapią, puchną itd. ... ok ale jak ja się dobrze czuję to co nie mogę już elegancko wyglądać??? Bo ciąża???? :wściekła/y:

Bo były zazdrosne, prosta sprawa:-D
Na mnie się ostatnio jakiś tatuś w szpitalu patrzył intensywnie, a jego wybranka prawie zabiła mnie wzrokiem:-D

reklama
coś tam wrzucę...

DSC_7070m.jpg

Ostatnia edycja:
Marcelinaa-...cos tam?? Chcemy wiecej bo dobrze sie zapowiada...i dziewczyno...sorry sle gdzie Ty niby masz to ponad 100kg:confused: Na tej fotce wygladasz świetnie :)

no wiesz co Marcelina byś się wstydziła - a tyle marudzenia było!! uważam że wyglądasz ślicznie i wbrew twojemu samopoczuciu (z powodu piesków i nie tylko) i agresywnym wypowiedziom (pieski i mąż) emanuje od Ciebie spokój i łagodność ;-) chyba że to taka wyćwiczona mina do sesji :-D

no mam mam.. nawet 102 haqhaahahah.. patrzę co się tu nadaje do wstawienia jeszcze.. sama się z fotkami oswajam bo dostałam je przed chwilą
DSC_7071n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry