reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Oli a gdzie Twoja?:-D

hahaha , jak będę miała co wstawić to wstawię na zamknięty ;-)

Ale się dziś wk....am. Miałam jakieś tam sprawy rano do załatwienia i się rano bardzo ładnie ubrałam. Założyłam buty na dość dużym obcasie (ale nie szpilki) i sukienkę elegancką. Okazało się potem, że mam nie planowaną wizytę w zoo. DZIEWCZYNY CZY KOBIETA W CIĄŻY MUSI BYĆ KOCMOŁUCHEM ŻEBY SIĘ ZA NIĄ NIE OGLĄDALI :wściekła/y: :szok:
Normalnie widziałam szydercze uśmiechy i baba normalnie skomentowała za moimi plecami, że tak zaawansowana ciąża i taki strój.

Jak będę miała okazję to zrobię zdjęcie w tym gorszącym stroju....

Oli ,nie cierpię takich ludzi...Wcale ci się nie dziwę,że cie to wkurzyło.
Ja ostatnio,poszłam do siebie na targ po jakies owocki,warzywka,nooo standard i tez ludziska komentowali,ze z takim brzuchem to juz w domu sie leży,a nie naraza życie dziecka...Ja piernicze co tych ludzi to obchodzi co ja robie i gdzie chodze,czy jak ubrana....wsciec sie można na maksa. Zwłaszcza ,ze taka pinda jedna z drugą przy kasie to juz cie nie przepusci czy w innym miejscu jak autobus czy tramwaj...Eeee nie ma co niech sie gapią,gadają i spadają na bambus:)!

Oli ,nie cierpię takich ludzi...Wcale ci się nie dziwę,że cie to wkurzyło.
Ja ostatnio,poszłam do siebie na targ po jakies owocki,warzywka,nooo standard i tez ludziska komentowali,ze z takim brzuchem to juz w domu sie leży,a nie naraza życie dziecka...Ja piernicze co tych ludzi to obchodzi co ja robie i gdzie chodze,czy jak ubrana....wsciec sie można na maksa. Zwłaszcza ,ze taka pinda jedna z drugą przy kasie to juz cie nie przepusci czy w innym miejscu jak autobus czy tramwaj...Eeee nie ma co niech sie gapią,gadają i spadają na bambus:)!
No ja się zdołowałam dziś po prostu tępotą ludzką....

reklama
a to druga sprawa, jeszcze z obcasami, brzuchem i dzieckiem małym..... :-D
Ale wiecie co, te dziewczyny z brzuchami też dziwnie patrzyły :szok:
No ja rozumiem, że może one się źle czują, sapią, puchną itd. ... ok ale jak ja się dobrze czuję to co nie mogę już elegancko wyglądać??? Bo ciąża???? :wściekła/y:

Do góry