reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Oli a gdzie Twoja?
hahaha , jak będę miała co wstawić to wstawię na zamknięty ;-)
Ale się dziś wk....am. Miałam jakieś tam sprawy rano do załatwienia i się rano bardzo ładnie ubrałam. Założyłam buty na dość dużym obcasie (ale nie szpilki) i sukienkę elegancką. Okazało się potem, że mam nie planowaną wizytę w zoo. DZIEWCZYNY CZY KOBIETA W CIĄŻY MUSI BYĆ KOCMOŁUCHEM ŻEBY SIĘ ZA NIĄ NIE OGLĄDALI
Normalnie widziałam szydercze uśmiechy i baba normalnie skomentowała za moimi plecami, że tak zaawansowana ciąża i taki strój.
Jak będę miała okazję to zrobię zdjęcie w tym gorszącym stroju....
Oli ,nie cierpię takich ludzi...Wcale ci się nie dziwę,że cie to wkurzyło.
Ja ostatnio,poszłam do siebie na targ po jakies owocki,warzywka,nooo standard i tez ludziska komentowali,ze z takim brzuchem to juz w domu sie leży,a nie naraza życie dziecka...Ja piernicze co tych ludzi to obchodzi co ja robie i gdzie chodze,czy jak ubrana....wsciec sie można na maksa. Zwłaszcza ,ze taka pinda jedna z drugą przy kasie to juz cie nie przepusci czy w innym miejscu jak autobus czy tramwaj...Eeee nie ma co niech sie gapią,gadają i spadają na bambus!
Ja ostatnio,poszłam do siebie na targ po jakies owocki,warzywka,nooo standard i tez ludziska komentowali,ze z takim brzuchem to juz w domu sie leży,a nie naraza życie dziecka...Ja piernicze co tych ludzi to obchodzi co ja robie i gdzie chodze,czy jak ubrana....wsciec sie można na maksa. Zwłaszcza ,ze taka pinda jedna z drugą przy kasie to juz cie nie przepusci czy w innym miejscu jak autobus czy tramwaj...Eeee nie ma co niech sie gapią,gadają i spadają na bambus!
Oli.B
Oli pewnie wyglądałaś zacnie i mąż tej pindy spoglądał za Tobą- a ona 'musiała' zareagować ;-)
eee to jakaś stara rura była z córunią ....
Oli trzeba było worek na ziemniaki ubrać
maggie od jutra dres, tłuste włosy i saaaapaaanie....
Oli.B
No ja się zdołowałam dziś po prostu tępotą ludzką....Oli ,nie cierpię takich ludzi...Wcale ci się nie dziwę,że cie to wkurzyło.
reklama
Oli.B
a to druga sprawa, jeszcze z obcasami, brzuchem i dzieckiem małym.....
Ale wiecie co, te dziewczyny z brzuchami też dziwnie patrzyły
No ja rozumiem, że może one się źle czują, sapią, puchną itd. ... ok ale jak ja się dobrze czuję to co nie mogę już elegancko wyglądać??? Bo ciąża????
Ale wiecie co, te dziewczyny z brzuchami też dziwnie patrzyły
No ja rozumiem, że może one się źle czują, sapią, puchną itd. ... ok ale jak ja się dobrze czuję to co nie mogę już elegancko wyglądać??? Bo ciąża????
Podziel się: