reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Marcelinaa
super fotki, a ja mam tylko jedna z brzuszkiem... a tak bym chciala miec wiecej i jeszcze z mezem, ale ciagle cos wypada i zdjec nie robimy :-(
ale moze jak teraz pojade do mamy to napstryka mi moze kolezanka,a jak maz przyjedzie to moze gdzies wyjdziemy i poprosze byle kogo o strzelenie fotki...
dzięki, przede mną też była wizja, że będe miała tylko jedno zdjęcie na pamiątke.. mąż mi zapowiedział już na ślubie, że to jest nasza pierwsza i ostatnia pozowana sesja więc wiedziałam, że on nie będzie chciał brać w takim czymś udziału.. finansowo też raczej leżę niż stoję i zapowiadała się lipa.. ale znalazłam tanią fotografkę i tak pojechałam na dosłownie kilka fotek na spontanie
Dzięki, ale wolałabym mieć zepsutą wagę niż lustronie no Marcelina kopa w 4 litery powinnaś dostać tyle ględzenia ,że taka i owaka a ty fajna dupa jesteś znaczy się laska super wygladasz ,buziak ładny brzuszek śliczny kobieto ty masz zepsute lustro-kup se nowe
LANA
wagę też masz zepsutąDzięki, ale wolałabym mieć zepsutą wagę niż lustro
Marcelinaa
dzięki to zasługa fotografki Lana- ja nie mam wagi jakby się tak czepić, u mnie w domu to zbędny gadżet
Marcelinaa
Marcelina to się teraz odgryzę : ale ty jesteś głuuuuuupia!!!!!!!
hahahahahahahhahaaghhahaha wiem
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Niezły lachon...wow
Podziel się: