reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

nie no Marcelina kopa w 4 litery powinnaś dostać tyle ględzenia ,że taka i owaka a ty fajna dupa jesteś znaczy się laska :-D super wygladasz ,buziak ładny brzuszek śliczny kobieto ty masz zepsute lustro-kup se nowe :-)

reklama
Marcelinaa
super fotki, a ja mam tylko jedna z brzuszkiem... a tak bym chciala miec wiecej i jeszcze z mezem, ale ciagle cos wypada i zdjec nie robimy :-(
ale moze jak teraz pojade do mamy to napstryka mi moze kolezanka,a jak maz przyjedzie to moze gdzies wyjdziemy i poprosze byle kogo o strzelenie fotki...

dzięki, przede mną też była wizja, że będe miała tylko jedno zdjęcie na pamiątke.. mąż mi zapowiedział już na ślubie, że to jest nasza pierwsza i ostatnia pozowana sesja :-D:-D więc wiedziałam, że on nie będzie chciał brać w takim czymś udziału.. finansowo też raczej leżę niż stoję i zapowiadała się lipa.. ale znalazłam tanią fotografkę i tak pojechałam na dosłownie kilka fotek na spontanie :blink:

nie no Marcelina kopa w 4 litery powinnaś dostać tyle ględzenia ,że taka i owaka a ty fajna dupa jesteś znaczy się laska :-D super wygladasz ,buziak ładny brzuszek śliczny kobieto ty masz zepsute lustro-kup se nowe :biggrin2:
Dzięki, ale wolałabym mieć zepsutą wagę niż lustro :dry::-D:-D:-D:-D

Marcelina odebralo mi mowe!!!!!!!!!!!!! po 1 wygladasz przepieknie sesja sliczna i przesadzasz wagi nie widac nawet jesli ja masz taka jak piszesz!!!!!!!!!!:-)ZJAWISKOWE FOTO SZCEGOLNIE TE LEZACE;-)

reklama
Do góry