reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

ha ha teściowe...
kuzynka Dawida do mojej teściowej jak to ładnie nie wyglądam, a teściowa no i jaki ma biust pokaźny, bo tak to ledwo co:wściekła/y: chciałam jej odpowiedzieć, że nie każdy ma ambicję na taki do kolan !!
A wczoraj do mnie, ale Ty mi się podobasz z tyłu, a ja do niej a widzisz te boczki? A ona no właśnie w końcu coś ciałka masz:szok:

reklama
maggie, myślę że photoshop nie uciągnąłby aż takich poprawek :-D

karolaola, i tak to jest mało w porównaniu co ja się nasłuchałam od swojej(sic!) rodziny. Co nie zmienia faktu, że teściowie to gatunek który mógłby nie istnieć :-D(oj chyba to było mocne)

ANNA fajowy brzuszek!

BETi wow duzy ten twoj brzusio!

SAGAA cudny okraglaczek!

NATT wow jaks Ty szczuplutka i jaki piekny brzusio!

co chwile jak przychodzę do siostry czy kogokolwiek słyszę wow boże jaka ty wielka albo jaka piłka z ciebie :wściekła/y: i szczerze powiedziawszy to bardzo boli:-( od samego początku jak mi taka piła wyskoczyła bardzo drażni mnie to jak ktoś mówi że jestem gruba albo mój brzuch jest wielki. jedynymi osobami które to zrozumieją jesteście wy dziewczyny bo macie to samo ;-) mój M kiedyś jak byliśmy na grillu powiedział ( chyba się zapomniał ) że po porodzie " będę tak bleee" DOSŁOWNIE :szok: :szok: :szok: tak mnie to uraziło że szkoda gadać i od tamtego czasu mówi mi że mój brzusio jest śliczny a gdy nachodzi mnie taka chwilka płaczu z powodu tego jak wyglądam to on bardzo mnie pociesza że te rozstępy to normalne i że znikną , czyż nie jest kochany że tak się podlizuje :-D :-D

betti2223-masz śliczny ciążowybrzusio i niech nikt nie waży się mówić inaczej -wogóle wszystkie jesteśmy śliczne i tym się kierujmy :-) a męża to bym strzeliła za taki tekst ale dobrze ,że chociaż się naprawił i ocknął chociaż po czasie:tak:

no nie wiem, z Li bardziej wylewał mi się na plecy chyba :-D. Oczywiście nie powiem, żeby był szpiczasty, ale jest chyba nieco lepszy, no i mniejszy - mimo że to 2 ciąża.

na tej samej podstawie powstają zabobony .. a bo jak ja byłam z córką to jadłam słodkie, a bo jak ja byłam z synem to żarłam śledzie w occie..
płeć nie ma wpływu na kształt brzucha.. równie dobrze mogę ja powiedzieć, że na dziewczynki to się ma długi obły bo ja taki mam :p

reklama
Marcelinaa, a widzisz, z Lilą nie tknęłam mięsa prawie w ogóle przez ciążę, bo mi się rzygać chciało(i nie znałam płci). Z Tymonem najpierw wpierniczałam samo mięcho i zero słodyczy, dopiero ostatnio to się 'unormowało'(również nie znałam płci). Więc chyba trochę prawdy w tym jest. Nie mówię, że u każdego to się sprawdza, bo to pewnie niemożliwe, ale nawet mój lekarz widząc mnie z Li mówił, że widać że dziewucha, a teraz że chłopak bo wyglądam lepiej...(mimo, że ważę więcej). I to samo z brzuchem, słyszałam że jest rozlazły (z Li), teraz tego nie słyszę.

Do góry