reklama
nie mam aparatu
Ostatnio miałaś u kogoś zrobić i co, no i co się pytam Zdjęcia jak nie było tak nie ma!
Ostatnio miałaś u kogoś zrobić i co, no i co się pytam Zdjęcia jak nie było tak nie ma!
zapomniałam strasznie zaczepna dzisiaj jesteś
zapomniałam strasznie zaczepna dzisiaj jesteś
Oj kochana żartuję przecież
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, a zdjęcia ze ślubu? oswoiłaś już się? Wrzuć coś.
A jak będziesz fotografować brzuch, nie zapomnij o plecach bo przecież tam też go masz (żaaartuję, ale widzisz 'kto z kim przystaje takim się staje' -mąż mnie szkoli )
A jak będziesz fotografować brzuch, nie zapomnij o plecach bo przecież tam też go masz (żaaartuję, ale widzisz 'kto z kim przystaje takim się staje' -mąż mnie szkoli )
maggie, a zdjęcia ze ślubu? oswoiłaś już się? Wrzuć coś.
właśnie teściowa mi wczoraj powiedziała ,że nie mam dużego brzucha tylko utyłam tak naokoło
na Twój brzuch też czekam
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, będzie córa, to ma się tendencje do takiego okrąglaczka bardziej, ale to nie zmienia faktu, że o ile teksty Tomka mnie bawią, to jak już ktoś inny rzuca takimi komentarzami, to mnie cholera bierze.
A swojego brzucha pewnie nie pokażę, bo nienawidzę siebie w ciąży i nienawidzę mieć robionych zdjęć, no chyba że coś mi się trafi znośnego
A swojego brzucha pewnie nie pokażę, bo nienawidzę siebie w ciąży i nienawidzę mieć robionych zdjęć, no chyba że coś mi się trafi znośnego
reklama
T
taycia
Gość
Sagaa, Natt - macie cudne brzuszki!!!!
Podziel się: