reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
AANKA sliczny drobniutki brzuszek!

MARCELINA TY masz malutki domek dla PINDZI, ale fajny jest i nie gadaj tu glupot!

SILENTENIGMA ale masz uroczy brzucholek, taki wystajacy!

a co do teorii brzuszkowej to ja slyszalam ze na chlopca ma sie szpiczasty a na dziewuszke okragly...ile ludzi tyle teorii he he

no kurde , nie mam malutkiego- mam kilkupietrowy po prostu podczas kiedy Piłkarki mają jeden wielki salon na jednej kondygnacji hahahahahahaha

Cytuję:

To tylko trzy z bardzo różnych sposobów w jakich umiejscowiona jest ciężarna macica w piątym miesiącu ciąży.
Jednak możliwości jest nieskończenie wiele w zależności od budowy matki i przyrostu masy ciała oraz ustawienia macicy- dziecko może być położone wyżej lub niżej, brzuch może być większy lub mniejszy, szerszy lub węższy.
336531-nasze-ciazowe-brzuszki-dsc00390.jpg

ooo ja jestem ta z prawej a Piłkarki są te z lewej :-D

a co do teorii brzuszkowej to ja slyszalam ze na chlopca ma sie szpiczasty a na dziewuszke okragly...ile ludzi tyle teorii he he
a właśnie ,że nie prawda :-) bo ja jak chodziłam z córą w ciąży to miałam piłkę i teraz z synkiem jest to samo tyle ,że piłka większa i kg.też więcej :-D wydaje mi się ,że płeć nie ma tu nic do rzeczy,po prostu jedne kobitki mają taki brzuszek a inne siaki :tak:
Marcelinaa to ja ta piłkarka z lewej :-D

Ostatnia edycja:
Prosze mi sie tu nie spierac o kształty brzucha. Defnicja brzucha piłka=chłopiec była specjlanie dla Marceliny żeby sie lepiej poczuła :)

A mi się wydaje, że płeć może mieć znaczenie:-) Z wiki byłam szczupła bardzo, ale brzuzek był bardziej rozlazły, a teraz piłeczka:-)

reklama
Do góry