reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
AANKA sliczny drobniutki brzuszek!
MARCELINA TY masz malutki domek dla PINDZI, ale fajny jest i nie gadaj tu glupot!
SILENTENIGMA ale masz uroczy brzucholek, taki wystajacy!
a co do teorii brzuszkowej to ja slyszalam ze na chlopca ma sie szpiczasty a na dziewuszke okragly...ile ludzi tyle teorii he he
MARCELINA TY masz malutki domek dla PINDZI, ale fajny jest i nie gadaj tu glupot!
SILENTENIGMA ale masz uroczy brzucholek, taki wystajacy!
a co do teorii brzuszkowej to ja slyszalam ze na chlopca ma sie szpiczasty a na dziewuszke okragly...ile ludzi tyle teorii he he
Marcelinaa
Fanka BB :)
no kurde , nie mam malutkiego- mam kilkupietrowy po prostu podczas kiedy Piłkarki mają jeden wielki salon na jednej kondygnacji hahahahahahaha
Marcelinaa
Cytuję:
To tylko trzy z bardzo różnych sposobów w jakich umiejscowiona jest ciężarna macica w piątym miesiącu ciąży.
Jednak możliwości jest nieskończenie wiele w zależności od budowy matki i przyrostu masy ciała oraz ustawienia macicy- dziecko może być położone wyżej lub niżej, brzuch może być większy lub mniejszy, szerszy lub węższy.
ooo ja jestem ta z prawej a Piłkarki są te z lewej
LANA
a właśnie ,że nie prawda :-) bo ja jak chodziłam z córą w ciąży to miałam piłkę i teraz z synkiem jest to samo tyle ,że piłka większa i kg.też więcej wydaje mi się ,że płeć nie ma tu nic do rzeczy,po prostu jedne kobitki mają taki brzuszek a inne siakia co do teorii brzuszkowej to ja slyszalam ze na chlopca ma sie szpiczasty a na dziewuszke okragly...ile ludzi tyle teorii he he
Marcelinaa to ja ta piłkarka z lewej
Ostatnia edycja:
Marcelinaa
hahahahaha dzięki ! :*
reklama
T
taycia
Gość
Silentenigma,Ankaa - świetne macie brzuszki! bardzo fajne
Podziel się: