reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Marcelina, nie wiem gdzie Ty tam rozjechanego melona widzisz..Bardzo zgrabnie wyglądasz i brzuszek rzeczywiście masz malutki:-)

reklama
MARCELINA-przyłączam się do komentarzy dziewczyn-gdzie ty do chole.. widzisz rozjechanego melona -KOBIETO??????!!!!!?????????? ja tam widzę ślicznego ciążowego brzusia :-)i proszę mi to przyjąć do wiadomości :tak:

dziewczyny ! spójrzcie na Silentenigma ! Babka wygląda jakby se arbuza wcisnęła pod bluzkę hahahaha a ja wyglądam jakby tego arbuza jeszcze walec przejechał hehehehe
Małego brzucha pewnie nie mam- bo jednak 116 w obwodzie robi swoje, ale mam inny typ niż Wy Piłkarki hehe ja mam długi korpus, nisko łożysko i mi się jakoś tak rozłożyło po równo na dole i na górze a Wy macie Mount Everest koło pępka hehehe

Marcelina- a ja Ci powiem, tak, że zachciało Ci się Pindzi to masz melona nie arbuza :p Nie wiesz że na chłopca brzuszke jest bardziej okragły a ze w sierpniu rzadzi plec meska to i brzuchy głównie takie :)
Najwazniejsze ze kazdy brzuszek jest wyjatkowy i piekny :)

Silentenigma wygladasz supeer!!!:-)
Marcelina ja to wygladam jakbym miala 2 arbuzy jestem taka szeroka brzuch nisko ja niska kuzwa po prostu chodzaca kulka wszystkie dziewuszki jakby pileczki polknely heh taki moj zas*** urok;/

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry