reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

o piszecie o wadze i o cm.w brzuszku:-) ja dziś w przychodni na krzywej cukrowejbyłam ale opisze na odpowiednim wątku ale wskoczyłam na wagę u położnej co zwykle mnie wąy i co widzę jak ostatnio przytyłam przez 2 tyg.tylko 100 gr. to przez kolejne 2 tyg.teraz nadrobiłam i do przodu 1,5 kg. czyli ogólnie na plusie 7,200:-D a cm. w brzusiu 92 a zawsze taki szczypior ze mnie w tali był:-D-ale ja mimo wszystkich tych dodatkowych cm.i kg. bardzo się cieszę ,że rosnę:tak:

reklama
KAROLAOLA przybij piatke, ja tez mam 95cm..przy okazji zmierzylam biust i biodra, BOZIU robie sie jak kloc, wszedzie podobne cm.........:szok: czy tylko ja tak mam? prosze pocieszcie...

Zobacz załącznik 347584 Zdjęcie2728.jpg
Oto my w 22tyg :)
Dzisiaj maluch nie daje mi spokoju..Non stop sie wierci i rusza :)
U mnie równiez +8. Oj robie sie ciezka :)

Ostatnia edycja:
Hej,

fajoskie te wasze Brzucholki :tak: Ja mam ciut wiekszy od większości z Was ale i ciąża starsza bo 26 tydzień zaczynam. Muszę się zmobilizować i coś wkleić :cool2:

Ja póki co w porywach 5,5 kg na plusie a w brzuchu na wysokości pępka 85 cm......do 100 jeszcze 15 cm.....ale tyle miałam w dniu porodu z Frankiem więc się mierzę co jakiś czas z ciekawości hihihi.

Talii już dawno nie mam i zaczynają się problemy z schylaniem przodem.....niedługo będę musiała to robić "bokiem" bo się w pasie juz nie zginam w pół :-D:-D:-D.

witam :)
u mnie tez sporo cm przybyło ....
w brzuchu mam 115,w biuście 112 a w biodrach 109 :szok::szok::szok::szok: no i 13 kg na +
co będzie w 9 m-cu???:-D:-D:-D:-D

reklama
U nas 86,5 cm w brzuszku :)
Dzieki kochane :)
Gabinia-nie martw sie :) potem bedziemy spalać zbedne kg :) ja to tez sie martwie wagą bo to dopiero 22tydz a juz 8kg na plusie :)

Do góry