reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Pogoda taka ładna że i ja postanowiłam ujawnić swój brzuszek. W ubraniu bo jakoś niespecjalnie się czuję z dodatkowymi kg.:zawstydzona/y: 25 tydzień
P1040452.jpgP1040453.jpg

anna2101 po tobie wcale nie widać żeby waga poszła w górę!

Ostatnia edycja:
reklama
Gabiczek-ślicznie wyglądasz :) Gdzie te twoje kg poszły?? chyba tylko w brzuch :) szczuplutka jestes :)
Moja no niestety poszla w góre... i to az o 8 kg :) wazylam 51 a teraz 59 :(

U nas 86,5 cm w brzuszku :)
Dzieki kochane :)
Gabinia-nie martw sie :) potem bedziemy spalać zbedne kg :) ja to tez sie martwie wagą bo to dopiero 22tydz a juz 8kg na plusie :)

hehe wszystko dobrze ale jak tu do auta wsiąść ?? jak fotel do tyłu juz odsuniety a nogi za krótkie??? hihihi
mam sporo w nim miejsca bo mam duze auto ale nogi nie sięgają do pedałów;/

ja też prawie już 8 kg na plusie a w pasie 21 cm wiecej niż przed ciążą!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
a o biuście nie wspomne przedwczoraj zakupiłam trzy cyckowe wygody w rozmiarze 75 G!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry::angry:

anna2101 dzięki za miłe słowa ale niestety nie wszystkie kilogramy idą w brzuch :baffled: Zawsze miałam tak że bardzo podobały mi się kobiety w ciąży i nie mogłam się na nie napatrzeć, na wszystkie, bez wyjątku, a jednak ciężko mi się pogodzić z tym jak zmienia się moje ciało :confused::oo::confused2:

gabiczek- wiem dobrze co czujesz. Ja uwielbiałam swoje ciało przed ciążą. a teraz nie dosc ze kilogramy dodatkowe to i rozstępy sie pokazują na piersiach. Ale nie wiem czy wiesz... zostalo naukowo udowodnione ze kobiece ciało w ciąży o wiele bardziej podoba sie mężczyzną :) hehe...
a to co bedzie po ciąży to sie okaze. pewnie bedziemy wspolnie sie wspierac w odchudzaniu. :-) bedzie dobrze...

Gabiczek-śliczny brzusio:-)
annna2101-to prawda z tym podobaniem się mężczyznom kobiecego ciała w ciąży-mój mąż ciąglemi powtarza ,że mam sexi brzuszek i pięknie wyglądam:tak:

reklama
Do góry