reklama
U nas 86,5 cm w brzuszku
Dzieki kochane
Gabinia-nie martw sie potem bedziemy spalać zbedne kg ja to tez sie martwie wagą bo to dopiero 22tydz a juz 8kg na plusie
hehe wszystko dobrze ale jak tu do auta wsiąść ?? jak fotel do tyłu juz odsuniety a nogi za krótkie??? hihihi
mam sporo w nim miejsca bo mam duze auto ale nogi nie sięgają do pedałów;/
cokies
Fanka BB :)
ja też prawie już 8 kg na plusie a w pasie 21 cm wiecej niż przed ciążą!!!!!!!!!!!!!!!!!
a o biuście nie wspomne przedwczoraj zakupiłam trzy cyckowe wygody w rozmiarze 75 G!!!!
a o biuście nie wspomne przedwczoraj zakupiłam trzy cyckowe wygody w rozmiarze 75 G!!!!
gabiczek
Fanka BB :)
anna2101 dzięki za miłe słowa ale niestety nie wszystkie kilogramy idą w brzuch Zawsze miałam tak że bardzo podobały mi się kobiety w ciąży i nie mogłam się na nie napatrzeć, na wszystkie, bez wyjątku, a jednak ciężko mi się pogodzić z tym jak zmienia się moje ciało
gabiczek- wiem dobrze co czujesz. Ja uwielbiałam swoje ciało przed ciążą. a teraz nie dosc ze kilogramy dodatkowe to i rozstępy sie pokazują na piersiach. Ale nie wiem czy wiesz... zostalo naukowo udowodnione ze kobiece ciało w ciąży o wiele bardziej podoba sie mężczyzną hehe...
a to co bedzie po ciąży to sie okaze. pewnie bedziemy wspolnie sie wspierac w odchudzaniu. :-) bedzie dobrze...
a to co bedzie po ciąży to sie okaze. pewnie bedziemy wspolnie sie wspierac w odchudzaniu. :-) bedzie dobrze...
reklama
Podziel się: