reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

agulagula-jaki sliczny brzusio :)
Moje malenstwo wczoraj polozylo sie na lini pepka. jak lezałam na plecach to brzuch mialam szpiczasty i mozna bylo zauwazyc 2 kulki ,na dole i na górze pepka. Ale smiesznie to wyglądało. wydaje mi sie ze byla tam główka i pupka :) ale sie ucieszylam. Akurat siedzialam z kolezankami :) wszystkie zaczelysmy sie smiac w niebogłosy hahaha :)

reklama
Malinowa i agulalula-PIĘKNE BRZUSIE :-) i bardzo zgrabne :tak:
Gabinia-mój synek to istny akrobata i bardzo aktywny ale brzuszek mnie od tych skoczków nie boli -czasami tak delikatnie zaboli przy mocnym kopniaku ale to taki bardziej dyskomfort niż ból.Spytaj może o to lekarza-dla własnego spokoju.

agulalula Agatka ma sliczne swoje male M2:-)

dziewczyny z ta figurka to bez rewelacji dlatego tym razem brzuszek w ubranku byl:-p troche przybylo pod czarnym nie widac :szok: a jesli o kg to prawie 8 na + :/

reklama
pewnie, że nie widać ale większość z nas i tak pewnie kontroluje wagę, ja też mam plus 7 , i kilka razy w tygodniu sprawdzam ile przybyło. teraz się tym nie martwię ale po porodzie zostanie pare kg zapewne, już teraz się zastanawiam ile przybędzie do sierpnia- bo to przecież prawie 4 miesiące ;-)

Do góry