reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny macie piekne brzuszki )
mam nadzieję że bedzieciemy się zaokrąglać coraz piękniej
mam nadzieję że bedzieciemy się zaokrąglać coraz piękniej
Shiira
Mummy'10
Przepraszam, że się tak wtrące, ale z sentymentu czasem do Was zaglądam ... Po prostu nie mogę się oprzeć
Gdy oglądam Wasze cudowne brzuszki to przypomina mi się okres ciąży i wszystko co z nim związane ;-)
Pięknie rośniecie kochane !!! :-) Cieszcie się ciążą, bo ona tak szybko przemija ... Rok temu o tej samej porze też chodziłam z brzuszkiem, a dzisiaj moja Córcia ma 8 miesięcy, śmieje się na całego i zasuwa na czterech po pokoju
Zyczę Wam wszystkiego co najlepsze ;-) Mało kg na + (he he), szczęśliwie donoszonej ciąży, szybkiego porodu i różowych, zdrowych dzidziusiów :**
Sierpniowa mama 2010
Gdy oglądam Wasze cudowne brzuszki to przypomina mi się okres ciąży i wszystko co z nim związane ;-)
Pięknie rośniecie kochane !!! :-) Cieszcie się ciążą, bo ona tak szybko przemija ... Rok temu o tej samej porze też chodziłam z brzuszkiem, a dzisiaj moja Córcia ma 8 miesięcy, śmieje się na całego i zasuwa na czterech po pokoju
Zyczę Wam wszystkiego co najlepsze ;-) Mało kg na + (he he), szczęśliwie donoszonej ciąży, szybkiego porodu i różowych, zdrowych dzidziusiów :**
Sierpniowa mama 2010
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Marcelinaa
Fanka BB :)
T
taycia
Gość
Lana - piękny, ciążowy brzuszek :-)
Marcelina - wow ! ale różnica dzidzia zdrowo rośnie :-)
Marcelina - wow ! ale różnica dzidzia zdrowo rośnie :-)
reklama
Podziel się: